Rockové rádio ALIGÁTOR oslávilo 2. narodeniny!

Rivers Club na Dunaji zažil poriadny rockový nášup! Práve tu totiž bratislavské rockové rádio Aligátor oslavovalo 2. narodeniny. Na rockovej oslave nechýbala obrovská torta ani maskot rádia Marián Grexa.

aligator

Rádio Aligátor vysiela od 1. Mája 2010 presne od 12-tej hodiny. Za svoju skvelú prácu si nedávno odnieslo zaslúženú cenu. Zväz autorov a interpretov udelil rádiu Aligátor výročnú cenu „ROZHLASOVÁ STANICA ROKA 2011“! Šéf a konateľ rádia Robo Majling: “Cena nás veľmi potešila. Chceli sme vytvoriť dobré rockové rádio a myslím si, že sa nám to podarilo. Dva roky v histórii rádia nie je veľa, teší nás hlavne, že nás akceptujú nielen naši priaznivci, ale aj odborná veřejnost. Snažíme sa stále komunikovať – s hudobníkmi, rockermi, fanúšikmi aj so všetkými našimi poslucháčmi, ktorí nám dávajú veľa dobrých podnetov!“

Všetky znelky, upútavky či jingle v rádiu Aligátor nahovoril legendárny slovenský rocker Marián Greksa. Hudobný obal nahrali hudobníci zo skupiny YPS 2010 na čele s Jankom Hangonim. Tí na oslave nemohli chýbať. Marián Grexa spolu so skupinou Grexabat zahrali oslávencovi najväčšie hity.

aligator

„Prajem rádiu Aligátor desiatky úspešných rokov na scéne. Aby ho bolo pocuť na celom Slovensku, protože takýto typ rádia na Slovensku chýba. Veľmi rád som nahovoril všetky znelky a jingle. Lebo to je jediné rádio, ktoré počúvam…“ S úsmevom konštatuje Marián Grexa.

Narodeniny rádia sa oslávili vo veľkom štýle. Rockotéku si zobral na starost DJ Ace alias Robo Ivanko. Nechýbala mladá generácia rockerov, ktorú zastúpila glamrocková kapela Janesession. Robo Majling rozkrájal hosťom obrovskú tortu s nápisom rádio ALIGÁTOR.

aligator

„Želám rádiu tradične všetko najlepšie, hlavne, aby ho akceptovali všetci nielen „rockeri“, ale aj všetci poslucháči. Naštartovali sme tento formát a nemáme úmysel z neho ustupovať! Vytvorili sme relácie PRITVRDENÁ STREDA, NADUPANÝ VEČER, CLASSIC-ký ŠTVRTOK, VÍKEND S… Neustále ponúkame rubriky ROCKOVÁ PECKA, ROCK NEWS a ROCKOVÝ KALENDÁR! Postupne zaradíme aj moderované bloky v rámci bežného dňa a niečo máme prichystané aj na víkendový čas.“ Nadšene vysvetľuje Robo Majling.

Cieľom rádia Aligátor je rozšířiť svoju pôsobnosť aj ďalej od Bratislavy a dotiahnuť spustenie už prideleného vysielača Devínska Nová Ves. Rádio sa bude snažiť zabojovať aj o nové lokality mimo Bratislavy. Fanúšikovia sa už čoskoro môžu tešiť aj na novú webovú stránku www.radioaligator.sk

Zdroj: Propaganda House s.r.o.
Foto: Jozef Mýtny
Publikoval: Redakcia GREGI.NET