Rockové mrazenie aj s Horkýže Slíže už tento víkend v Prievidzi!

Sviatok všetkých rockerov sa nezadržateľne blíži a už túto sobotu sa v športovej hale v Prievidzi stretnú všetci priaznivci skvelej muziky. Presne 1.12.2012 (sobota) od 17:00 hod na všetkých návštevníkov čaká rocková smršť v podaní Horkýže Slíže, Rybičky 48, Konflikt, The Paranoid a ďalších umelcov.

Prípravy na jediný putovný festival sú už v plnom prude. Samotní účinkujúci sa veľmi tešia na všetkých fanúšikov, s ktorými sa stretnú po dlhšej dobe. Špeciálnu šou chystajú hlavne Horkýže Slíže, ktoré len pred pár dňami vydali nový album plný hostí a nových skvelých pesničiek. Z nového albumu na koncerte zaznie niekoľko piesní a chalani zo “Slížov” sú sami v očakávaní ako budú prijaté.

Na všetkých návštevníkov čaká niekoľko hodinový maratón plný skvelej muziky a špeciálne vytvorená svetelná show.  Organizátor Dušan Drobný : “ Rockové mrazenie je náš tradičný koncoročný festival v krásnom období adventu a rovnako je tomu I tento rok. Pre našich návštevníkov sme prichystali občerstvenie zadarmo a okrem toho plno darčekov, ktoré budú môcť získať a ešte sa k tomu aj zabavia. Rozdávať budeme okrem iného víkendové pobyty a mnoho ďalších skvelých cien. Pozývam všetkých, príďte sa zabaviť

Vstupenky  vhodné aj ako Mikulášsky darček sú už v predaji len za 5 eur v sieti ticketportal na https://www.ticketportal.sk/event.aspx?id=17356 alebo v eshope Agentury DUNA. Čoskoro zverejníme zoznam ďalších predpredajov. Na mieste sa budú dať kúpiť lístky za 7 eur.

Zdroj: Agentúra DUNA