Rockeři GATE Crasher odtajnili druhý letní klipový singl Těžkej svět

Měsíc po zveřejnění velmi úspěšného klipu Jako vlci brňáci GATE Crasher neusínají na vavřínech, ale pokračují v ohlašování novinek pro letošní léto – druhou letní peckou je svižný singl Těžkej svět, který přichází taktéž rovnou i v podobě videoklipu.

Nový singl, který lze určitě zařadit do „tvrdší“ části repertoáru GATE Crasher, na první poslech zaujme výraznými kytarovými riffy ve značně razantním tempu. Ačkoli je mezi zveřejněním klipů Jako vlci a Těžkej svět rozdíl jednoho měsíce, natáčení obou probíhalo během stejného červnového víkendu.

Když jsme plán natočit opět dva klipy za jeden víkend oznámili Ondrovi Havlíkovi z Creative Works, nejdřív si myslel, že si z něj děláme srandu. Pak pochopil, že to myslíme vážně 😄. Bylo to samozřejmě dost náročné naplánovat, aby se vše stihlo, ale nakonec vše dopadlo skvěle. Creative Works jsou profesionálové a odvedli skvělou práci i pod tím časovým tlakem… Není to samozřejmě první klip, na kterém jsme společně pracovali.“ popisuje frontman Ondra.

Stihnout oba klipy natočit ve stejnou dobu si žádalo vhodný výběr lokace kvůli logistice a přípravě. Asi byste nevěřili, že naprosto odlišné scény obou klipů se ve skutečnosti natáčely v té stejné místnosti, byly postaveny vedle sebe a vzdálenost mezi nimi byla asi metr…😄“ dodává basák Macek.

I když se letošní léto pomalu dostává do své poloviny, GATE Crasher stále můžete vidět a slyšet na řadě festivalů. Přesný seznam plánovaných vystoupení najdete na webu gatecrasher.cz. Určitě se na nich můžete těšit i na novinku Těžkej svět, která v programu nebude chybět.

Videoklip GATE Crasher – Těžkej svět: https://youtu.be/t-7Yfem0i9w

Oficiální web: http://gatecrasher.cz
Facebook: https://www.facebook.com/GateCrasherBand

Zdroj: TS