Rock Show Vráble malý festival s dlhoročnou tradíciou!

Malý festival s dlhoročnou tradíciou tak by sme mohli nazvať Rock Show Vráble. Koná sa 03-04.08.2012 na futbalovom štadióne vo Vrábľoch. Toto nie je obrovský festival s desaťtisícovou návštevnosťou a ani nemá ambície ním byť.

„Sme tým čím sme a z toho sa tešíme, však čo je lepšie ako v lete v piatok po práci sadnúť si s priateľmi v areáli futbalového štadiónu na zem, popočúvať zaujímavé kapely, podvečer sa vyskákať, a na druhý deň si v kľude užiť druhú polku programu“ – citujeme organizátora Mareka Puškára.

Každý rok sa Rock Show Vráble snaží svojim návštevníkom prinášat nové zaujímave slovenské kapely. So zreteľom na to aby to naozaj bola Rock Show.
Tenro rok sa okrem iných predstavia napríklad aj BRAINSCAN, DIEGO, BRUNO BENETTON FREE BAND, FUERA FONDO alebo GOT BLUE BALLS zo Sliača.

Každý rok sa headlinerom stáva lokálpatriot, kapela ktorú poznajú všetci obyvatelia Vrábeľ a je ňou Januárové prekvapenie.

Rock Show Vráble je síce malý ale za to svojský a veľmi zaujímavý festival s dobrou atmosférou, ktorý podporuje mnohé odnože rockovej hudby. Lístky na festival môžete zakúpiť na mieste a cena je naozaj symbolická 3e.

https://rock-show.sk/

Zdroj: Organizátor