ROCK FOR SOUL – na počest všech duší vystoupí legendární Joe Lynn Turner z Deep Purple i další hvězdy hudební scény.

Zveme vás na originální koncert domácích i zahraničních hudebníků všech generací, kteří se setkají na jednom pódiu v čase dušiček 2. listopadu 2017 “k poctě všech duší“ v divadle Hybernia, Praha.

Během festivalu vystoupí rocková legenda Joe Lynn Turner z Deep Purple a Rainbow, Ewa Farna, Kamil Střihavka, Martina Bárta (Eurovision Song Contest 2017), Skety, Justin Lavash, Juwana Jenkins, Silverback, Roman Dragoun, George Gakis a Nobles.

Celý festival bude slovem provázet Zbigniew Czendlik.

Všechna vystoupení budou obohacena o speciální videoprojekce, které umocní hudební zážitek. Režii večera má na starosti autorská dvojice Jan Chramosta a Janek Cingroš z Popojedem! production, která je za své audiovizuální projekty ověnčena řadou ocenění.

ROCK FOR SOUL je určen pro všechny generace příznivců kvalitní hudby a je součástí multimediálního projektu The Parliament of Souls.

„Tento festival věnujeme všem lidským duším a vzpomínce na duše, které už tu s námi být nemohou. Chceme je spolu s vámi uctít pořádnou porcí hudební energie“.  říkají tvůrci festivalu Zdeněk Berry Beran a Jakub V. Mírek

„Ahoj, 2. listopadu budu zpět v České republice a zazpívám vám v divadle Hybernia  během festivalu ROCK FOR SOUL. Když jsem tu vystupoval před rokem v paláci Žofín, bylo to úžasný. Těším se na překrásnou Prahu. Přijďte, těším se na vás, bude to opět skvělý!“  Joe Lynn Turner

předprodej vstupenek v síti TICKETPRO: https://www.ticketpro.cz/hudba/rock/2196716-rock-for-soul.html
INFO: www.facebook.com/theparliamentofsouls
reportáž z premiéry projektu na Žofíně (2016): https://www.youtube.com/watch?v=KK6z6q3VqqU

Zdroj: TS