Rock for People 2016: HO99O9

Nespoutaná dvojka bourající žánrové škatulky jako chatrče z rákosu. Ho99o9 [čti Horror] dorazí v červenci do Festivalparku v Hradci a vůbec poprvé do České republiky. A že bude co objevovat a na co koukat!

Ho99o9, duo z LA, lze charakterizovat jako trash punk, hardcore punk nebo punk rap, jak je libo. Každopádně se jedná o osobité hip hopové uskupení pro lidi, kteří neposlouchají hiphop.

Ne zcela korektní texty, jdoucí občas až za hranici snášenlivosti ze strany citlivých povah, se otírají nejen o tematiku drog, sexu, tělesných výměšků či nekrofilii, ale také aktuální dění, které popisují břitkým způsobem ze své vlastní perspektivy. Viděno jejich očima a ovlivněno jejich dětstvím tak nejen samotné texty, ale i vystoupení dostávají přídech divokosti a zvířeckosti. Eaddy a theOMG čerpají mimo jiné inspiraci v gore filmech, v pachu krve, strachu a temnotě.

ho99o9_web-600x400

Mají na svém kontě celkem čtyři alba a to zatím poslední, které nese název Dead Bodies In the Lake, spatřilo světlo světa v listopadu 2015. Časopis Rolling Stone je v roce 2014 zařadil na seznam 10 mladých kapel, které musíte poznat a vy budete mít tu možnost už letos v létě.

Michal Thomes, spolupořadatel RfP: „To bude černý kůň festivalu! Viděl jsem je na The Great Escape a byl to nářez – klub málem explodoval!“

Rock for People 2016 – 3.-5.7.2016 – Festivalpark, Hradec Králové 

Rock for People 2016 bude především o kvalitní muzice. Připravuje se také nový design areálu, kde bude více prostoru pro nehudební aktivity (adrenalinové sporty, moderní technologie, gastronomie, móda nebo street art).

VYSTUPUJÍCÍ INTERPRETI: 

The Offspring – Massive Attack – Bullet for My Valentine – Enter Shikari – Five Finger Death Punch – The 1975 – CHVRCHES – Anti-Flag – The Qemists – Royal Republic – Saul Williams – Skillet – Turbowolf – BAZZOOKAS – Our Last Night – Ho99o9 – It’s Everyone Else – Black Peaks – RavenEye – Arcane Roots – Tired Lion – Dead! – Tři Sestry – Horkýže Slíže – Richard Muller – Lake Malawi – Jelen – Cocotte – Minute – Light & Love – Thom Artway – We on the Moon – Donnie Darko – The Paranoid – Ghost of You – Monkey Business …

víc na https://www.rockforpeople.cz

rock_of_people_2016_plagat

Zdroj: RfP