Rock Ball: 3. februára v Music Gallery u Dežmára!

Music Gallery u Dežmára je podnik, ktorý prekonal množstvo zmien. Pamätajú si ho z mladosti dnešní menežéri, lekári, inžinieri, ale rovnako aj mladá generácia tínejdžrov. Čo bolo pre tento podnik typické vždy, je symbióza s bratislavskou hudobnou scénou. A pre to nečudo, že práve „Dežmár“ bude miesto konania prvého rockového bálu v Bratislave.

ROCK BAL vám otvorí brány v piatok, 3. Februára o 20.00 hod. a bude vás zábávať až do skorého rána. Dežmár sa rozdelí na dve zóny. „Pub“, kde vystúpi syn známeho hudobníka Vaša Patejdla – Robo Patejdl aj so svojou kapelou, teda celým názvom Robo Patejdl Band. Tí vás budú zabávať príjemnými rockovými pesničkami. Hlavný program je však v časti zvanej „klub“. O program sa postará kapela Temo & The Bubble Bumm! Beermaster’s Booster´s, o ktorých sme na našom portáli už čo-to písali. Rocknrollové vypaľovačky vás istotne nenechajú odísť alebo zaspať pred záverečnou. Okrem koncertov je pripravené aj občerstvenie a nejaké tie alko-nealko nápoje, presne tak ako sa patrí na každom bále.

Čo dodať? Ak vo vás bije srdce rockera, ale zároveň máte chuť užiť si prebiehajúcu plesovú sezónu, ťažko nájdete podobnú možnosť ako zabaviť sa na ROCK BAL u Dežmára. A treba dodať: muzikanti, možno budú aj jamovačky, tak sa nehanbite doniesť si vlastné nástroje!

Rockball

Zdroj: Rock Ball
Publikoval: Redakcia GREGI.NET