Robo Opatovský vyráža na turné s projektom OVERTIME, hity v unikátnych úpravach predvedie v 11-tich mestách!

Spevák Robo Opatovský vyráža na turné! S unikátnym projektom OVERTIME vystúpi v 11-tich mestách Slovenska. Turné ROBO OPATOVSKÝ & OVERTIME, plné svetoznámych skladieb v jedinečnom prevedení, štartuje 21. marca!

Fanúšikovia si vychutnajú koncert v štýle swing, bossa-nova, groove či salsa. Tešiť sa môžete na hity od Michaela Jacksona, Lady Gaga, Georgea Michaela, Lennyho Kravitza, Stinga či skupín Metallica, A-HA či Depeche Mode. Chýbať nebude singel „Jediná“ a ďalšie skladby z tvorby Roba Opatovského v unikátnych aranžmánoch!

Spevák Robo Opatovský vyráža spolu s vynikajúcimi hudobníkmi na turné po Slovensku. V 11-tich slovenských mestách si pod názvom ROBO OPATOVSKÝ & OVERTIME priaznivci vychutnajú svetoznáme skladby v štýle swing, bossa-nova, groove či salsa. Nenechajte si ujsť špeciálne verzie známych hitov Roba Opatovského „Natália“, „Sen“ či „Hovorila po španielsky“.

„Publikum sa môže tešiť na repertoár z najnovšieho albumu OVERTIME, na hudobnú aj vizuálnu šou. Zahráme skladby, ktoré ľudia veľmi dobre poznajú, ale tak, ako ich nikdy predtým nemohli počuť. Určite odznejú piesne od Depeche Mode, Stinga, Lady Gaga, Lennyho Kravitza a ďalších v jedinečných prevedeniach. Pripravené máme aj akustické verzie mojich najznámejších autorských skladieb.“ Vysvetlil Robo Opatovský.

_J9B0519

V rámci turné ROBO OPATOVSKÝ & OVERTIME predstaví šarmantný spevák aj singel „Jediná“ v novej verzii. Autorom hudby je Robo Opatovský, text napísal Michal Mifkovič a o aranžmán sa postaral Róbert Ragan. Pieseň je z posledného Robovho autorského albumu „Môj život“, ktorý vyšiel minulý rok.

„Nápad prearanžovať túto skladbu som dostal v lete. Relaxoval som na terase, nohou som húpal kočík, kde ležala moja polročná dcéra Hanka a pospevoval jej „Jedinú“ práve v rytme salsy. Z tej skladby ide pohoda, ľahkosť, slnko, dovolenka. Hneď na začiatku ako zaznejú dychy v intre, sa každý začne usmievať. Verím, že ľudí, ktorí sa prídu na OVERTIME zabaviť, potešíme a roztancujeme.“ Hovorí s úsmevom Robo Opatovský.

_J9B0546

Repertoár OVERTIME a najväčšie svetové hity v originálnych aranžmánoch predvedú okrem speváka Roba Opatovského aj vynikajúci hudobníci.

„Na turné vyrážam s muzikantami, ktorí album nahrávali. S bubeníkom Dávida Hodekom, klaviristom Tomášom Gajlíkom, kontrabasistom Robertom Raganom ml. A veľmi sa teším, že pozvanie na turné prijali aj saxofonisti Miroslav Poprádi a Martin Uherek. Je to úžasné mať za sebou takýchto vynikajúcich muzikantov.“ Teší sa Robo.

_J9B0530

 Nenechajte si ujsť turné ROBO OPATOVSKÝ & OVERTIME. Určite sa bude páčiť tým, ktorí si radi vypočujú swing, štýl bossa-nova, groove či salsu. Vstupenky sú dostupné v sieti Ticketportal alebo v miestnych pokladniach. Aktuálne informácie nájdete na https://www.facebook.com/robo.opatovsky.fanpage?fref=ts 

ROBO OPATOVSKÝ & OVERTIME SOBERANO TOUR
21.3. Prievidza – WOODSTOCK
28.3. Nové Mesto nad Váhom – BLUE NOTE
9.4. Bratislava  – ROCK CAFÉ
11.4. Čadca – JAZZ PENZIÓN
12.4. Piešťany  – ELEKTRÁRŇA
15.4. Košice – JAZZ CLUB
16.4. Prešov  – CHRISTIANIA
17.4. Michalovce – CAFFÉ BARRIQUE
18.4. Ružomberok  – 1. RUŽOMBERSKÝ GOLFOVÝ KLUB
24.4. Modra – ELESCO WINE PARK
25.4. Nitra – MUSIC A CAFE

RO-Overtime-cover-hires

Zdroj: Propaganda House s.r.o.
Foto: Patrik Buček