Robo Opatovský spieva hit skupiny Depeche Mode s jedinečným projektom OVERTIME!

Spevák Robo Opatovský predstavuje jedinečný projekt OVERTIME! Šarmantný spevák upravil svetové hity tak, ako ich nepoznáte a ako ste ich ešte nikdy nepočuli! Ako prvú skladbu si v úžasnej bossa nova úprave môžete vypočuť hit skupiny Depeche Mode „People Are People“. V repertoári OVERTIME sú aj známe skladby Roba Opatovského či svetové hity napríklad od Lennyho Kravitza, Stinga či skupiny Metallica. Unikátny projekt Robo čoskoro predstaví aj na koncertoch!

Spevák Robo Opatovský má na konte množstvo známych hitov, desiatku albumov a dve platinové platne za predaj nosičov. Teraz prichádza s unikátnym projektom, ktorý v našich zemepisných šírkach nemá obdoby. Upravil svetové hity tak, ako ich nepoznáte a ako ste ich ešte nikdy nepočuli!

„Tento nápad vznikol veľmi spontánne. Veľmi ma baví interpretovať swingové štandardy, mám rád štýl bossa nova a salsa. S projektom OVERTIME by som chcel spropagovať kvalitnú hudbu cez známe popové hity. V originálnych, nových úpravách, v akých ich poslucháči nikdy nemohli počuť.“ Plánuje Robo Opatovský.

OVERTIME_44

Repertoár OVERTIME tvoria najväčšie svetové hity v unikátnych, originálnych aranžmánoch. O tie sa postarali fenomenálny český kontrabasista, aranžér Josef Fečo a  aj samotní členovia formácie, ktorých si Robo Opatosvký precízne vyberal.

OVERTIME_89

„Za tie roky, čo sa venujem hudbe, som spoznal množstvo muzikantov, ktorí ma hudobne veľmi ovplyvnili. Najlepšie sa mi spolupracuje práve s hráčom na klavír Tomášom Gajlikom, veľmi talentovaným iba 17-ročným hráčom na bicie Dávidom Hodekom a kontrabasistom Robom Raganom jr. Sú to naozaj vynikajúci muzikanti, ktorí radi hrajú swing – latin štandardy, každý z nich má vlastné hudobné projekty, odohrali množstvo koncertov a majú veľké improvizačné schopnosti. A pritom majú rozhľad aj v popovej scéne. A takých sa mi podarilo nájsť!“ Teší sa Robo Opatovský.

OVERTIME - m

Ako prvú skladbu si fanúšikovia môžu vypočuť hit skupiny Depeche Mode „People Are People“, ktorej dal Robo úplne novú jedinečnú bossa nova podobu.

OVERTIME_79

„Na výbere skladieb sme sa museli všetci jednohlasne zhodnúť. Veľa skladieb výberom neprešlo len na základe toho, že sa jednému z členov nepáčila. Som rád, že v repertoári OVERTIME sú aj tri moje vlastné skladby…“ Prezradil Robo Opatovský.

OVERTIME_71

Projekt OVERTIME sa bude určite páčiť tým, ktorí si radi vypočujú swing, štýl bossa-nova, groove či salsu. V rámci projektu sa môžete tešiť aj na nové aranžmány svetových hitov napríklad od Lennyho Kravitza, Stinga či skupiny Metallica. Robo Opatovský chce OVERTIME fanúšikom predstaviť aj na koncertnom turné. Všetky plány prezradí už čoskoro, sledujte https://www.facebook.com/robo.opatovsky.fanpage?fref=ts

Zdroj: Propaganda House s.r.o.
Foto: Samuel Hindi