Robo Opatovský pripravuje klip k nádhernej novinke „Keď muž miluje ženu“, ktorá je oslavou lásky!

V rozhlasovom éteri už pár týždňov počuť pôsobivú novinku Roba Opatovského. Pesničkou „Keď muž miluje ženu“ Robo vzdáva hold úprimnej a vášnivej láske. Pieseň je výsledkom náhlej inšpirácie, ktorá obľúbeného speváka a skladateľa „prepadla“ počas prípravy nového albumu „Robo Opatovský unplugged“. Text na podmanivú melódiu  napísala Oľga Záblacká. Umelci teraz k singlu nakrúcajú videoklip, v ktorom hviezdia Matúš Kvietik, exotická kráska Clarisse Taty, manželia Stražanovci, či dvojročný Christián.  Vypočujte si pesničku, po ktorej sa zatúžite opäť zamilovať!

Robo Opatovský nesklamal a fanúšikov potešil ďalšou novinkou. Pieseň „Keď muž miluje ženu“ je oslavou najkrajšieho citu – lásky. Hudbu zložil sám sympatický umelec, text opäť zveril Oľge Záblackej. Singel bude aj na najnovšom Robovom albume.

„Pesnička vznikla úplnou náhodou a na poslednú chvíľu. Na pripravovaný album s názvom „Robo Opatovský unplugged“ som mal už s kapelou uzavretý a nacvičený repertoár, ale pár dní pred nahrávaním ma kopla múza a za 20 minút vznikol celý hudobný nápad. Dokonca som mal v refréne vymyslený headline „keď muž miluje ženu“. Hneď som vedel, že chcem, aby text napísala Oľga, píše totiž krásne a emotívne. Pesnička je oslavou lásky, úprimnej, čistej a vášnivej. Hovorí sa, že človek by pre lásku aj zabil. Priznávam, že so slovným spojením „aj zabil by pre ňu“  som chvíľu bojoval. Rozmýšľal som nad tým, či to nie je príliš expresívne. Oľga povedala: „Teraz mi nič nehovor, len choď domov a zaspievaj to svojej žene. Potom mi povieš, či to chceš.“ Zaspieval som a bolo rozhodnuté,“ vysvetľuje Robo Opatovský.

Oľga Záblacká s Robom spolupracovala už niekoľkokrát. Pesnička „Keď muž miluje ženu“ je však jej srdcovou záležitosťou.

„Od okamihu, kedy som ju počula prvýkrát, si ju stále spievam.  Keď mi ju Robo poslal,  mala som veľa práce a málo času na hranie sa s textom, ale viete ako to je, keď sa niekto zamiluje. Nemohla som to neurobiť. Vždy ma inšpiruje hudba, emócia, ktorá z nej vychádza. Robo je spevák, ktorý si rád povie o čom chce spievať, ja sa potom už len hrám a snažím sa vcítiť do pocitov muža.  Kamarát básnik mi povedal, že musím mužskej duši rozumieť, keď tak píšem. Tak mu teda verím, že som uhádla, čo cítia muži, keď milujú,“ dodáva s úsmevom Oľga Záblacká.

Umelci v týchto dňoch  k piesni nakrúcajú videoklip s dramatickým filmovým príbehom. Scenár napísala Oľga Záblacká, ktorá videoklip aj režíruje.

„Pri nakrúcaní v Lomnici som ocenil kasting hercov. Sledovať priamo v akcii Matúša Kvietika, Clarisse Taty aj manželov Stražanovcov, bolo pre mňa aj okoloidúcich fascinujúce. Veľmi milo ma prekvapila Clarisse, mladá mulatka, ktorá má otca z Konga a maminu Slovenku. Svojej roly sa zhostila úžasne, bola prirodzená a „uveriteľná“. Myslím si, že o nej ešte budeme počuť. Záberom pomohlo aj romantické prostredie hotela Lomnica vo Vysokých Tatrách. Vyšlo nám výborné počasie. Veľmi sa teším na výsledok,“ uzatvára Robo Opatovský.

Nový klip práve autorský tím dokončuje a Robo ho zverejní v novembri. Všetky informácie o aktivitách Roba Opatovského nájdete aj na jeho webe: www.roboopatovsky.com.

Zdroj: TS