Robo Opatovský predstavuje nový klip k singlu „V hlave ťa mám“, pri tvorbe použil unikátnu techniku!

Letná energická novinka Roba Opatovského, singel „V hlave ťa mám“, dostala unikátnu obrazovú podobu! Klip k chytľavému songu nakrútil režisér Samuel Hindy, grafiku bravúrne zvládol Miloš Belanec zo zoskupenia kreatívnych umelcov DeepMind.

Po prvý raz na Slovensku použil jedinečnú  grafickú postprodukciu Cartoon. V klipe s Robom účinkuje vynikajúca tanečnica Silvia Mannová, ktorá choreografie spontánne vymýšľala priamo počas nakrúcania. Singel „V hlave ťa mám“ sa Robovým fanúšikom veľmi páči a sympatický spevák dúfa, že rovnako dobre zareagujú aj na netradičný videoklip!

IMG_0380

Robo Opatovský má ďalšiu letnú novinku. K energickému tanečnému songu „V hlave ťa mám“ nakrútil unikátny videoklip.

„Režíroval ho Samuel Hindy, grafiku bravúrne zvládol Miloš Belanec z DeepMind, čo je zoskupenie kreatívnych a veľmi talentovaných umelcov. Točili sme na zelenom pozadí, čo išlo pomerne rýchlo. Nakrútili sme ho za jeden deň. Najviac času a práce zabrala postprodukcia, to nám trvalo až tri týždne. Chalani použili jedinečnú grafickú postprodukciu Cartoon, ktorú na Slovensku dosiaľ nik v klipe nepoužil,“ vysvetľuje Robo Opatovský.

V klipe s Robom opäť účinkuje prekrásna žena. Tentoraz ide o vynikajúcu tanečnicu Silviu Mannovú, ktorú sympatický spevák objavil len náhodou.

„Videl som ju tancovať na pár akciách, dokonca som si ju všimol v televíznej show „Tvoja tvár znie povedome“. Oslovil som Miňa Keresa, ktorý ju zastupuje, a dohodli sme sa na spolupráci. Nakrúcanie bolo v pohode, Sylvia priamo na pľaci vymýšľala choreografiu. Mali sme dokonca aj spoločné tanečné variácie, ale zo mňa asi nikdy nebude dokonalý tanečník, tak nakoniec sme nechali iba improvizované tance v páre. A myslím, že sme urobili dobre,“ dodáva s úsmevom Robo Opatovský.

IMG_0381

Pieseň „V hlave ťa mám“ je o láske a závislosti na blízkej osobe, ale v tom najlepšom zmysle slova. Robo ňou vzdáva hold milovanej osobe. Pri jej tvorbe spolupracoval s vynikajúcimi hudobníkmi. Text mu napísal Martin „Fefe“ Žúži z Hexu, o produkciu sa postaral Tomáš Löbb a Marek Rakovický z Lavagance. Robo je rád, že letný chytľavý song fanúšikov oslovil.

„Zatiaľ som mal vynikajúce ohlasy, keď som ho spieval na jarnom turné, tak uvidím ako ľudia zareagujú na klip. Je to moja posledná popová skladba tento rok. Celé leto aj jeseň budem totiž už len dokončovať album „Vianočné duetá“. Bol by som preto rád, ak by singel „V hlave ťa mám“ zarezonoval nielen v rádiách, ale aj na mojich koncertoch a aby si ho vypočulo čo najviac ľudí. Myslím si, že Fefemu sa opäť podaril výborný text a chlapcom z LVGNC Studios nadčasový zvuk a aranžmán,“ uzatvára Robo Opatovský.

Srdcia - V Hlave ta mam

V novom unikátnom klipe autori použili vizuál dvoch sŕdc spojených reťazou od talianskeho dizajnéra Gianpaola Smaniu, samozrejme s jeho dovolením. Robo si pre fanúšikov pripravil aj tričká na leto  vo veľmi zaujímavých strihoch s vizuálom týchto sŕdc a nápisom „V hlave ťa mám“. Nový song je  výsostne letnou veselou skladbou, no Robo už teraz nahráva vianočné duety na špeciálny album, ktorý vyjde na jeseň. Aktuálne informácie o Robovej tvorbe nájdete na: https://www.roboopatovsky.com/ alebo https://www.facebook.com/robo.opatovsky.fanpage?fref=ts

Zdroj: Propaganda House s.r.o.