Robo Opatovský naspieval duet s Máriou Čírovou, vypočujte si ich „Vianoce“

„Vianoce“. Tak sa volá nový duet, ktorý naspieval Robo Opatovský s Máriou Čírovou. Svoj zamatový hlas spojil s nezameniteľným prejavom krásnej speváčky, s ktorou spolupracuje po prvýkrát. Autorom hudby je sám Robo Opatovský, text napísala Oľga Záblacká s Jurajom Žákom. Song je vyjadrením toho, čo pre oboch spevákov znamenajú Vianoce.

Vnímajú ich ako sviatky pohody, lásky a pokoja v duši. Pravú vianočnú atmosféru singlu dodali malí speváci z Detského operného štúdia Štátneho divadla Košice. Nádherný song dostal aj obrazovú podobu, klip k piesni nakrútil talentovaný Samuel Hindy. „Vianoce“ sú pilotným singlom nového vianočného albumu, ktorý Robo Opatovský chystá na budúci rok.

IMG_3558-1

Spevák Robo Opatovský opäť pripravil pre fanúšikov vianočné prekvapenie. Naspieval krásny duet „Vianoce“ so speváčkou Máriou Čírovou. Hudbu k piesni zložil sám Robo.

„Som veľmi spokojný. Mária je úžasná speváčka. Skladbu „Vianoce“ zaspievala precítene, s nádherným  výrazom. Ako autor sa veľmi teším, že sa jej skladba zapáčila hneď na prvé počutie a prijala moje pozvanie na naspievanie duetu. Producentom skladby je Tomáš Gajlík, Myslím si, že skladbu zaranžoval úplne fantasticky. Mám veľkú radosť zo spolupráce so spevákmi z  Detského operného štúdia Štátneho divadla Košice, ktorí nám veľmi pomohli k tej pravej vianočnej atmosfére. Keď som to po prvý raz počul, mal som zimomriavky po tele…“ nešetrí chválou Robo Opatovský.

Slová krásneho duetu vytvorili Oľga Záblacká a Juraj Žák. Robov zamatový hlas s Máriiným výborne ladí.

„V refréne spievam Márii druhý hlas, Myslím si, že nám spolu hlasy veľmi dobre znejú. Pri mužsko–ženskom duete je dôležité nájsť tóninu, ktorá bude vyhovovať obom. Nám sa to myslím podarilo. Dúfam, že sa výsledok našej spolupráce bude páčiť,“ teší sa Robo Opatovský .

IMG_3808-68

Robo Opatovský má na konte už dva vianočné albumy, Mária Čírová sa začala vianočným projektom venovať len nedávno.

„Tiež som nastúpila na tento „vianočný vlak“ a cítim sa v tom dobre. Som šťastná, keď môžem vianočnou hudbou obohatiť ľudí. Správna vianočná pesnička má podľa mňa byť o tom, že keď človek zavrie oči, cíti blízkych, krb, praskajúce drevo, počuje sane s roľničkami, behá mu mráz po chrbte… A v tejto pesničke to všetko je. Vianoce milujem. Je to obdobie pokoja, keď sa človek stíši, zahĺbi, uvažuje nad svojim životom, vzťahmi, sebou. Je to jediné obdobie za rok, keď človek takto spomalí,“ dodáva dvojnásobná matka Mária Čírová.

IMG_3773-59

 Nový singel má aj peknú obrazovú podobu. Robo na klipe spolupracoval s talentovaným Samuelom Hindym. V klipe k pesničke „Vianoce“ je zachytená atmosféra pohody na stretnutiach Robovej a Máriinej rodiny v predvianočnom čase. Robo Opatovský totiž Vianoce zbožňuje, asi máloktorý slovenský hudobník má na kotne toľko vianočných songov ako sympatický Robo. Jeho prvé dva vianočné albumy dokonca získali platinovú platňu za predaj!

„Rodina, pohoda, relax, oddych. To sú pre mňa Vianoce. Tým, že ma čaká veľa predvianočných vystúpení, tak sa naozaj najviac teším na to, keď budem s rodinou. Som zvedavý ako bude Hanka reagovať na stromček, výzdobu, darčeky. A na Vianoce budem o rok starší, pretože 25.12. budem s rodinou oslavovať nielen Božie narodenie, ale aj moju 44ku…“ vyznáva sa otec malej dcérky Robo Opatovský.

IMG_3524-1

Nový song „Vianoce“ je pilotným singlom k ďalšiemu – v poradí tretiemu – Vianočnému albumu Roba Opatovského. Vydať ho chce na budúci rok. Aktuálne informácie nájdete na: https://www.roboopatovsky.com/ alebo https://www.facebook.com/robo.opatovsky.fanpage?fref=ts

Zdroj: Propaganda House s.r.o.
Foto: Mako Hindy