Robo Opatovský a Ľubica Čekovská sú zohratá autorská dvojica, do „CUKY LUKY FILM“ nahrali dve skladby!

Robo Opatovský má na konte ďalšiu skvelú spoluprácu s Ľubicou Čekovskou. Spolu prispeli dvoma songami do filmového hitu „CUKY LUKY FILM“. Hudbu k obom piesňami  „Boat on your road“ a „I hold you tight“ zložila Ľubica Čekovská, text napísal Peter Kollár a Robo to naspieval.

Unikátne je, že obe piesne vznikli v rekordne rýchlom čase a to v priebehu 24-och hodín a obe sú tak trochu retro. Jedna je romantická skladba a´la 80-te roky minulého storočia a druhá je retro balada. Roba Opatovského skladby okamžite po prvom počutí chytili za srdce a verí, že sa z nich stanú hity. Vypočujte si novú skladbu „Boat on your road“, ku ktorej tvorcovia filmu   pripravili originálny videoklip.

Robo Opatovský naspieval dve skladby do filmového hitu „CUKY LUKY FILM“. Obe – romantickú pieseň  ako z 80-tych rokov „Boat on your road“ aj retro baladu „I hold you tight“ zložila vynikajúca Ľubica Čekovská, text k nim napísal Peter Kollár. Zaujímavosťou je, že vznikli v rekordne krátkom čase.

K retru mám celkovo veľmi pozitívny vzťah, ale toto bola aj požiadavka režiséra. Celý hudobný koncept filmovej hudby je totiž v akomsi retro štýle. Takže aj ja som pri tvorbe išla po atmosfére danej doby. Pesničky vznikli veľmi rýchlo. Sadla som si za syntetizátor v štúdiu a za dve hodinky som to mala. Ráno som volala Robovi, že mu poobede pošleme linku, hneď som to poslala Petrovi Kollárovi, ktorý obratom napísal skvelý anglický text a večer to už Robo naspieval. A na druhý deň som k tomu nahrala živé nástroje, to znamená basu, gitaru, klávesy a sláky. Pre mňa bolo podstatné, aby som zachytila kód doby, aby to bolo pozitívne, príjemné,“ opísala Ľubica Čekovská.

Robo Opatovský a Ľubica Čekovská sú už zohratou dvojicou, majú na konte niekoľko úspešných spoluprác. Robo prijal možnosť naspievať obe piesne s nadšením, napriek tomu, že sa pred časom zaprisahal, že už nechce spievať v angličtine.

„Obe pesničky ma okamžite chytili za srdce, sú veľmi dobre zaranžované, majú silné melódie. Práve preto to trvalo tak krátko. Obe skladby som vedel precítiť a nahrať  aj s vokálmi za  rekordný čas. Aj jedna aj druhá skladba mi zabrali hodinu v štúdiu. A prečo som sa dal na angličtinu? Je síce pravdou, že som už chcel spievať len v slovenčine, máme tu predsa množstvo kvalitných textárov, dostávam veľa textov a mám šťastie, že mi slovenčina veľmi prirodzene znie, ale človek mieni, Pán Boh mení. Takáto ponuka od geniálnej autorky sa neodmieta. Aj keby to bolo v čínštine,“ dodáva s úsmevom Robo Opatovský.

Snímka „CUKY LUKY FILM“ rozpráva príbeh začiatku šialeného priateľstva, ktoré dve dievčatá navždy zmení. Cuky je neuznaná video bloggerka s túžbou po sláve, Luky zas celebrita na výslní, ktorá má všetko, čo by si človek mohol priať. Okrem jedinej jednej veci – lásky. Aby Luky získala muža svojich snov, musí z obyčajnej ženy z ľudu vytvoriť Miss. V bláznivej komédii „CUKY LUKY FILM“ sa v hlavných úlohách ukážu známe komičky a herečky Petra Polnišová a Zuzana Šebová, sekundujú im Lukáš Latinák a Diana Mórová.

„Je to veľmi pohodový, zábavno – oddychový film. Teším sa z jeho komerčného úspechu.  Znie v ňom výborná hudba od úžasnej Ľubice Čekovskej a som rád, že môj spev podporuje romantickú atmosféru scén, kde znejú obe skladby,“ uzatvára Robo Opatovský.

Nový klip k skladbe „Boat on your road“ nájdete na https://youtu.be/uVkK3dHZ2H8. Okrem „CUKY LUKY FILM“ môžete Roba Opatovského  aktuálne počuť aj na Unplugged Tour 2017. Má pred sebou ešte dva koncerty, jeden dnes v Nitre a druhý zajtra v Bojniciach. Vstupenky sa dajú zakúpiť na https://tootoot.co/sk/547721b19016500908b2f800/. Všetky informácie o aktivitách a plánovaných koncertoch Roba Opatovského nájdete aj na jeho webe: www.roboopatovsky.com.

Zdroj: Propaganda House s.r.o.