Robert Pospiš & Martin Sillay vydávajú singel Spievaj mi, spievaj

Hudobná a producentská dvojica predstavuje nový singel, ktorý vychádza dva mesiace po skladbe Uteká láska svetom. Novinka Spievaj mi, spievaj je ďalšou piesňou z albumu Piesne na dobrú noc.

„Skladba Spievaj mi, spievaj je kontrastom voči prvému singlu Uteká láska svetom. Je to pieseň, ktorá prišla z tmy. Čakala na nás. Dieťa a rodič / rodič a dieťa. Ten najkrehkejší vzťah. O ňom rozpráva skladba Spievaj mi, spievaj. V ére, ktorú prežívame, má text aj druhý význam. Je prosbou. Prosbou o to, aby všetko zostalo také aké je. Neporušené, bezpečné, na svojom mieste. Aspoň na chvíľu,“ vysvetľuje vznik skladby Robert Pospiš. Novinku nahral, rovnako ako prvý singel Uteká láska svetom, iba s Martinom Sillayom. Hudobná a producentská dvojica tak opäť potvrdzuje svoj návrat k pesničkárstvu. „Máme za sebou množstvo nahrávok z rozličných žánroch. A to nás veľmi ovplyvnilo. Hudbu vnímame ako otvorený svet. Kombinujeme rôzne prostredia, ale výsledkom je náš vlastný rukopis. A to nás baví stále viac,“ dodáva Martin Sillay.

Autorom singlového obalu je Jan Skaličan. „Jano je tak jediným externým človekom. Tento návrat k minimalizmu nám v súčasnosti veľmi vyhovuje. V pláne už máme väčšie nahrávky, ale Piesne na dobrú noc nás vrátili späť k našim koreňom,“ uzatvára Robert Pospiš. Singel Spievaj mi, spievaj vychádza vo vydavateľstve Real Music House.

Vypočujte si skladbu Robert Pospiš & Martin Sillay – Spievaj mi, spievaj: https://www.youtube.com/watch?v=Doo2Lzbm1Zo
Pieseň nájdete aj na všetkých dostupných streamingových platformách: https://songwhip.com/robert-pospis/spievajmispievaj

Web: www.realmusichouse.sk
Facebook: www.facebook.com/realmusichouse
IG: www.instagram.com/realmusichouse

Zdroj: Real Music House