Robert Burian: „Hudba je všetko, čo mám“.

Robert Burian dnes vydáva nový singel „All I Got“. Jeden z najaktívnejších slovenských producentov tak aj v súčasnej situácii, ktorú si naša krajina i svet nepamätá, pokračuje v spolupráci s vydavateľstvom Enormous Tunes.

Jeden z najaktívnejších slovenských producentov, ktorý pravidelne prispieva na svetovú hudobnú scénu svojou tvorbou pripravil ku skladbe All I Got aj zaujímavý videoklip. „Ku každej skladbe pristupujem ako k filmu. Dobrý film má byť nielen ‚dobrý‘, ale má aj niečo odovzdať, a to sa snažím splniť aj každou mojou skladbou,“ hovorí Robert Burian a dodáva: „All I Got nie je v tomto smere výnimkou, pretože pre mňa je hudba všetko, čo mám. Som vďačný, že sa o ňu môžem podeliť. A keďže som sa rozhodol, že vyrobíme aj videoklip, v ktorom aj sám účinkujem, som si istý, že o zábavu je postarané.“

„Viem, že žijeme časy, aké si naša krajina nepamätá a zároveň si uvedomujem, aké ťažké je aspoň na chvíľu zabudnúť na to, čo sa deje okolo nás. Napriek tomu verím, že všetci, ktorí si nájdu chvíľu pre novinku All I Got, precítia pohodu, myšlienku a odkaz, ktorý nesie tento song. Potešilo by ma, ak by na chvíľu zabudli na starosti,“ hovorí R. Burian.

Burian vydal tento rok už viacero singlov v štýle deep house vo vydavateľstve Enormous Tunes – I Can’t Sleep, Move Your Feet, I’m nothing Without You či Mamacita. Obrovský úspech prišiel v lete, kedy jeho remix skladby The Time Is Now producenta EDX vyšiel na labeli Spinnin‘ Records.

I Can’t Sleep: https://youtu.be/oA1XFRtYzBg 
Move Your Feet: https://youtu.be/Z_Y1KKBa7fw
I’m Nothing Without You: https://youtu.be/jMpNB2othNA
Mamacita: https://youtu.be/tCUTAXloF5w
EDX – The Time Is Now (Robert Burian Remix): https://youtu.be/syNN6YpTu8A

Zdroj: TS