Robert Burian a Ronie vydávajú na záver roka horúci feat Má všetko čo má mať.

Jeden z najuznávanejších slovenských producentov, Robert Burian dnes vydáva novinku. Do singla Má všetko čo má mať si prizval speváčku Ronie, ktorej meno sa v priebehu uplynulého roka skloňovalo pri mnohých singloch v spojení s Majkom Spiritom, Dominikou Mirgovou a ďalšími. 

Na záver roka prichádza do éteru poriadne horúci hudobný kúsok. Nesie názov Má všetko čo má mať a majú ho na svedomí Robert Burian a speváčka Ronie. Keď som pred pár rokmi zachytil skladbu “Tomi Popovič feat. Ronie – Je mi to jasné”, hneď som vedel, že určite príde deň, kedy oslovím Veroniku na spoluprácu. A prišiel…“ prezrádza Robert Burian, ktorý mal v pláne featuring s Ronie už „nejaký ten piatok“. Novinka Má všetko čo má mať je prvou hudobnou spoluprácou tejto dvojice umelcov, no ako sa spoločne zhodujú: „…už teraz obaja vieme, že nebola posledná!“

 

Slovenský producent, ktorý zlomil rekordy klubových, rádiových i youtubových domácich rebríčkov megahitom Žijeme len raz (feat. Ego) priznáva, že featuringy nevydáva každý deň a na umelcov, ktorých si vyberie do svojich skladieb, je náročný: „Veľmi zodpovedne si vyberám umelcov, ktorých oslovujem a som šťastný, že do svojej diskografie si budem môcť pridať spoločnú pieseň s Ronie. Je to mladá, krásna, šikovná a talentovaná speváčka, ktorá už dávno skočila na vlak úspešných.“

„Pre mňa je Robert Burian legenda našej scény. Keď ma oslovil, povedala som si „VAU“… bola som nadšená. Je mi cťou robiť s takýmito ľuďmi a som za to naozaj vďačná,“ hovorí Ronie.

„Pamätám si, že Robert mi poslal tento podmaz a ja som text napísala vo vlaku cestou z Pezinka do Bratislavy,“  spomína Ronie na zrod pesničky. „Ku každej jednej svojej hudobnej produkcii pristupujem zodpovedne a s absolútnym rešpektom k umelcovi, pre ktorého podklad pripravujem. Preto som rád a vďačný, že sa môžem vždy ponoriť do tohto sveta ako autor hudobnej produkcie sám,“ dodáva na margo hudobnej stránky singla Robert.

Ako obaja dodávajú dlhšiu časť procesu tvorila následná postprodukcia pesničky: „Definoval by som to jednou vetou – výroba a cesta k dostatočnej spokojnosti všetkých zúčastnených profesionálov trvala tak dlho, kým sme nemali všetci pocit, že naša spoločná práca vyzrela do tej miery, že prišiel čas ísť von,“ hovorí Robert.„Verím, že každá pieseň vyjde vtedy, keď je jej správny čas. Veľmi sa teším, že práve touto spoluprácou uzatváram rok 2019, ktorý bol pre mňa plný práce, krásnych duetov a hudby!“ teší sa Ronie. 

Horúci singel dostal aj poriadne horúci vizuál, ktorý sa nakrúcal v marci tohto roka a hlavnú rolu si v ňom po boku Ronie zahral Michal Gajdošech známy z relácie Farma. Na námete videoklipu spolupracovali DoubleJ a Tomy Kotty. „Výsledný klip je napokon len časťou tohto námetu, keďže video malo niekoľko variant. Spolu s Ronie sme sa vo finále zhodli práve na tejto. Určité zábery boli vystrihnuté a niektoré scenzurované podľa jej požiadaviek,” vysvetľujú DoubleJ a Tomy Kotty.

Čo pripravujú Robert Burian a Ronie po vydaní svojej spoločnej novinky? Ako prezrádza Robert, po dlhšom čase svojho hudobného sústredenia sa na zahraničie by sa v roku 2020 rád viac zameral na tvorbu doma na Slovensku. „Svoju energiu pravidelne sústreďujem do vydávania nových skladieb. Ostatné roky som ale prioritne vydával hlavne v zahraničí. Teraz ale ruku na srdce! Mať úspech vonku je fajn, ale doma je doma a navždy bude! Takže singel s Ronie je začiatok a som rád, že začíname práve s našou spoločnou vecou. Už teraz sú pripravené ďalšie dve spolupráce, dokončuje sa tretia a ja verím, že každá z nich odovzdá minimálne toľko dobrej nálady, koľko jej máme my pri produkcii.“ Ako dodáva Ronie, nový rok by rada odpálila novým singlom a videoklipom Domino z rovnomenného debutového EP, ktoré vydala len pred pár dňami. Zároveň prezrádza, že už teraz má „šuflík“ plný nových skladieb, ktoré by vystačili na ďalší nový album… Fanúšikovia sa teda určite môžu tešiť na ďalšie novinky z jej dielne.

www.instagram.com/robertburian 
www.facebook.com/robertburianofficial
www.instagram.com/ronieofficial 
www.facebook.com/RonieOfficial

Zdroj: SOUL FOR SHOW