Robbie Williams sa vracia k swingu, nový album vychádza už v novembri!

Posledných dvanásť mesiacov bolo okolo britského speváka Robbieho Williamsa rušných. Vydal výborný štúdiový album “Take The Crown“,absolvoval náročné európske turné, ktoré zaznamenalo obrovský úspech, a ešte stihol reedíciou osláviť 10.výročie jeho legendárnych koncertov v Knebwort.

Robbie je ale workoholik, a tak v tichosti realizoval to, čo pred časom svojim fanúšikom sľúbil – natočil ďalší swingový album! Obdobný nápad mal Williams už v roku 2011, kedy vyšiel jeho album “Swing When You’re Winning“. Ten sa stretol s obrovským ohlasom a len v Európe sa predalo cez šesť miliónov kusov.

Rovnakým smerom má našliapnutý aj nový album Robbieho Williamsa, ktorý vychádza 15. novembra pod názvom  “Swings Both Ways“. Album bude obsahovať sedem prerábok klasických swingovo ladených pesničiek a šesť noviniek, ktoré Robbie dal dokopy so svojim dlhoročným kamarátom Guy Chambersem. Ten stál pri zrode väčšiny Robbieho albumov a hitov, a tak môžeme očakávať, že aj tentokrát pôjde o mimoriadnu spoluprácu.

Album bude atraktívny aj vďaka nevšedným hosťom. Na natáčanie si Robbie pozval niekoľko kolegov z hudobnej branže, a tak sa môžeme tešiť napríklad na duety s Lily Allen, Michaelom Bublé, Kelly Clarkson, Rufusom Wainwrightem alebo Olly Mursom, ktorý s Robbiem ako predskokan absolvoval aj nedávno skončené európske turné.

Robbie Williams vydáva v novembri nový swingový album!Jeden z najočakávanejších jesenných albumov pomenovaný  “Swings Both Ways“ sa na trhu objaví už 15.novembra, samozrejme pod hlavičkou labelu Universal Music!

https://www.robbiewilliams.com
https://www.facebook.com/robbiewilliams
Pre-ordeR: https://po.st/sbwitunes

RW_swing both ways

Zdroj: Universal Music s.r.o.