Rio Karneval: Už tento víkend v Malých Levároch!

Už o pár hodín sa Záhorie dostane do víru fantastickej latino hudby, zaplaví nás pestrosť hudobných interprétov a farebnosť atrakcií, ktoré vystúpia na spoločnom, pravom slovenskom bláznení na exotický spôsob. Xindl X (cz), Polemic, AMO and band, Mango Molas, Hudba z Marsu, Maduar, Hafner a jeho družina a nielen tí sa postarajú o skvelú atmosféru v Rekreačnom stredisku Rudava pri Malých Levároch už tento víkend (19.-21.8.) na novučičkom, energiou nabitom tanečno – hudobnom festivale: Rio Karneval 2011.
     

K tomu samozrejme nebude chýbať štýlová párty s aktuálne najhorúcejšími hitmi v podaní DJ Caly-ho, na ktorú sa šťavnato až absolútne chrumkavo môžme naladiť počas tanečných latino workshopov. Nezabudnite ani na jedinečný zumba maratón s piatimi najlepšími inštruktormi z celého Slovenska, alebo rodeo býka, ktorý zaručene rozprúdi krv všetkým nadšeným krotiteľom :-) Okrem toho na nás čakajú odviazané súťaže FunZone. Vizuálny kolorit nevybledne ani vo VS Filmovom stane, s lahodnými a sviežimi kúskami tých najlepších snímkov, ktoré na Rio Karnevale budeme mať možnosť vidieť. Správne napätie vyčaruje majster kúziel, mágia s mnohými prekvapeniami a exhibíciou je zastúpená Diabolom 2.
     

Víkend na ľahko maskovanej Rudave, ktorú však odhalí prvotriedny rytmus, prišli pár dní pred otvorením podporiť už aj návštevníci z Veľkej Británie, Rakúska, Nemecka, Česka či desiatky Slovákov. Vstupenky sú ešte stále v prepredaji, v sieti Eventim.sk, kníhkupectve Ľubica v Malackách alebo na recepcii Campingu Rudava. Trojdňová permanentka stojí v predpredaji len 9 EUR, na mieste 12 EUR. V cene vstupenky je zahrnuté už aj ubytovanie v kempingu vo vlastných stanoch. Viac informácii a časový harmonogram nájdete na www.riokarneval.sk. Cez víkend sa určite vidíme na tomto originálnom festivale, ktorý namiešal na slovenské pomery skvelý programový koktail plný exotiky.

Rio Karneval

Zdroj: Victor Perez Media
Publikoval: Redakcia GREGI.NET