Rio Karneval: Jedným z headlinerov v Malých Levároch bude aj Xindl X!

Už o necelé dva týždne (19.-21.augusta) začne v Rekreačnom stredisku Rudava pri Malých Levároch (za Malackami) bláznivý tanečno-hudobný festival Rio Karneval, ktorý je súčasťou kultúrneho Leta na Rudave. Headlinerom piatkového večera bude aj populárny XINDL X, ktorý si už stihol získať na Slovensku tisíce fanúšikov.

Jeho texty majú rovnakú váhu osobnej výpovede so zmyslom pre iróniu. V programe tohto nového originálneho festivale na Slovensku, ktorý sa teší veľkému záujmu, nájdete aj kapely Polemic, Hudba z Marsu, AMO and Banana band. Príde aj Hafner so svojou družinou, Mango Molas i oslavujúca skupina Maduar, v minulosti ocenená slovenskou Grammy.

Veľkú pozornosť pútajú aj Latino párty (DJ Caly, DJ Ajfel/DJ Peto / soundandlight.sk), Zumba maratón s 5 inštruktormi z celého Slovenska, rôzne latino tanečné workshopy. Na tento záhorácky festival sa chystá prísť aj veľa ľudí v maskách, aj keď to nie je podmienkou. Priamo na podujatí bude možnosť si požičať alebo kúpiť masku podľa vlastného výberu. Rio Karneval bude plný dobrej nálady, samby a pestrých farieb, kde každý odhaľuje v maskách a prestrojeniach základné črty svojej mentality: nenútenú veselosť, tvorivosť a zmysel pre dobrú hudbu a rytmus.

Ubytovanie je zabezpečené priamo v Campingu Rudava, vo vlastných stanoch, pre návštevníkov festivalu bezplatne. Dvojdňové permanentky je možné si zakúpiť aj v predpredaji za zvýhodnenú cenu 9 EUR, na mieste bude stáť 12 EUR (jednodňová vstupenka 8 EUR). Predpredaj vstupeniek je zabezpečený prostredníctvom siete Eventim.sk a na regionálnych miestach: Kníhkupectvo Ľubica v Malackách a recepcia Camping Rudava v rekreačnom stredisku. Viac informácii o časovom programe nájdete na www.riokarneval.sk.

Rio Karneval

Zdroj: Victor Perez Media
Publikoval: Redakcia GREGI.NET