Ringo Starr vydáva po troch rokoch novú štúdiovku!

Jedna z najväčších žijúcich ikon, spevák a všestranne nadaný multiinštrumentalista Ringo Starr o sebe po troch rokoch dáva konečne zasa vedieť! Tento sedemdesiatštyriročný hudobník, ktorý sa na začiatku svojej kariéry preslávil ako bubeník legendárnych The Beatles, vydáva nový štúdiový album.

Jeho už osemnásta sólová doska vyjde pod názvom Postcards From Paradise a bude obsahovať jedenásť nových piesní. Ringo je pod všetkými podpísaný ako autor, pomocnú ruku mu ponúkla aj jeho sprievodná kapela All Starr Band, ktorá sa na vzniku piesní podieľala tiež. Novú štúdiovku si Ringo Starr produkoval sám a nahral ju vo svojom vlastnom štúdiu v Los Angeles.

Ako vždy bol Starr počas nahrávania obklopený množstvom priateľov, ktorí sa na albume objavia ako hostia. Konkrétne si na doske zahostovali napríklad Joe Walsh, Benmont Tench, Dave Stewart, Ann Marie Simpson, Richard Marx, Amy Keys, Peter Frampton, Nathan East či Glen Ballard. Aj tieto mená zaručujú, že pôjde o skutočne mimoriadny hudobný zážitok…

RingoStarr_2015_1_web

Album Postcards From Paradise sa bude dať zakúpiť od 27. marca, čo je len pár dní predtým, ako sa rodákovi z Liverpoolu dostane jednej veľkej pocty. Už 18. apríla bude Ringo Starr v priebehu slávnostného večera v Clevelande uvedený do Rokenrolové siene slávy

Ringo Starr je naspäť a v skvelej forme! Nenechajte si ujsť jeho nový štúdiový album “Postcards From Paradise“, ktorý pod hlavičkou Universal Music práve vychádza!

https://www.ringostarr.com
https://www.facebook.com/ringostarrmusic

COVER_RingoStarr_postcards

Zdroj: Universal Music s.r.o.