Richard Müller Potichu Tour 2: Vypredané, pridaný ďalší koncert!

Pro obrovský úspìch a okamžité vyprodání lístkù na hudební šňùru Potichu Tour 2 Richarda Müllera se organizátoři rozhodli přidat další koncert – v pražském divadle Hybernia. Vstupenky na druhý pražský koncert 27. září budou v prodeji od 13. 7. 2011 v síti Ticketportal.

Potichu Tour s pořadovým číslem 2 bude složené z nejvìtších Müllerových hitù, které dostanou atypickou komorní podobu. Ve srovnání s loňskými vystoupeními Richard nìkteré písničky z repertoáru vyřadí, nové zase přidá.             
    
                         
Přidanou hodnotou bude i exkluzivní host turné – fenomenální český zpìvák Dan Bárta. „Určitì si spolu zazpíváme minimálnì Tlakovú níž, byl bych však rád, kdyby si Dan vybral i nìco z jeho repertoáru a vystoupil se svou kapelou. Chci mu určitì nechat prostor, aby si divák vychutnal smysluplné vystoupení.“, říká Richard Müller.

Na koncertech Potichu Tour 2 bude Richarda doprovázet i obmìnìná sestava muzikantù a stejnì jako před rokem se jednotlivá vystoupení budou odehrávat v intimních prostorách. Potichu Tour 2 začíná 12. září v Trnavì, v prùbìhu září a října se zastaví ve více než patnácti mìstech. Potichu Tour 2 skončí 25. října ve Zlínì. Naplánováno je osm koncertù na Slovensku a stejný počet v České republice.
 

Ačkoliv koncertní šňùra začíná až za dva mìsíce, z dùvodu okamžitého vyprodání lístkù se přidal ještì další koncert. „Nesmírnì si toho vážím, nìco takového se nedá dosáhnout lehce.“, komentuje svùj úspìch Müller. „Myslím si, že pokud bude toto turné úspìšné a lidem se bude líbit, ujistí mì to, že mám oddané publikum, které moje skladby zná a má je rádo.“

V Praze se oblíbený interpret představí 26. září a novì 27. září v Divadle Hybernia.

22.09. *JIHLAVA,* DKO
23.09. *ČESKÉ BUDEJOVICE,** *DK Metropol
25.09. *KARLOVY VARY,* Hotel Thermal
26.09. *PRAHA,** * Hybernia
27.09. *PRAHA,** * Hybernia
29.09. PLZEŇ, Mìšťanská beseda
21.10. *ČESKÁ LÍPA,* DK Crystal
23.10. *BRNO,* Janáčkovo divadlo
25.10. *ZLÍN,* Kongresové centrum
26.10. *HODONÍN,* DK Horní valy

Předprodej: www.ticketportal.cz
Cena vstupenek: od 300 kč

Zdroja: IDMedia, s.r.o.
Publikoval: Redakcia GREGI.NET