Richard Müller dostal diamantovú platňu!

V úterý 6. září uvedl v Bratislavì Richard Müller do života box Vše obsahující 25 alb, které ve své dosavadní profesionální kariéře nahrál. Je na nich spolu 263 písniček. Křest boxu Všetko si Richard Müller zopakoval ve čtvrtek 8. září v Praze.

Společnì s ním pokřtila box dáma české hudební scény Hana Hegerová a popřála mu k jeho kulatým narozeninám. Její přítomnost byla pro Richarda Müllera překvapením a svou radost z toho, že ji vidí, neskrýval. Paní Hegerová nedávno ohlásila konec své hudební kariéry a ze svého bytu v Praze moc často na společenské akce nezavítá. Richard byl velkou výjimkou a paní Hegerová mìla ze společného setkání po letech také obrovskou radost. Nechybìlo tedy vřelé objetí a polibek.

Mezi hosty, kteří přišli Müllerovi popřát, dále nechybìl Petr Hapka, Dan Bárta, Tereza Kerndlová, manželé Jakubiskovi, Horáček nebo Matìj Ruppert.

Richard Muller

Richardovi přišla popřát také Tereza Kerndlová. Křest probìhl netradičním zpùsobem. Namísto šampaňského posypal box pravými diamanty od společnosti Diamonds International Corporation. A užíval si to. „Pokud bychom byli v Dubaji, tak to chápu. Tady je to trochu neobvyklé,“ poznamenal s úsmìvem. Podobnou scénu podle jeho vlastních slov vidìl jedinì ve filmu Maratonec od John Schlesinger.

Diamanty však hrály dùležitou roli i při nejvìtším překvapení, které Richard v den svých padesátých narozenin zažil. Z rukou majitele DIC Luboše Říhy převzal diamantovou desku ozdobenou skutečnými diamanty za prodej více než milion nosičù ve své dosavadní kariéře. „Připojuji k ní i kladívko a manuál k použití. Pokud přijde krizová situace, budete vìdìt, jak se k diamantùm dostat, „zažertoval Říha.

Müllera už čeká start podzimního Potichu Tour 2. První koncert je naplánován na 12. září v Trnavì.


„VŠETKO“ – seznam alb
Banket „001“
Banket „Bioeletrovízia“
Banket „Up the Stairs“
Banket „Biobonus“
Banket „Druhá doba?“
Banket „Vpřed?“
Richard Müller „neučí ptáka létat“
Richard Müller „33“
Richard Müller „Baal“
Richard Müller „LSD“
Hapka Horáček Müller
Richard Müller „Noční optika“
Richard Müller „Müllénium Live“
Richard Müller „Konec svìta“
Richard Müller „Hosté“
Richard Müller „01“
Richard Müller „Retro Live“
Richard Müller „Monogamní vztah“
Richard Müller „44“
„44 koncert“
Richard Müller „v.v.“
„Müller zpívá Lasicu, Lasica zpívá Müllera, Lasica a Müller zpívají Filipa“
Richard Müller „Už“
Richard Müller „Všechno možné“


Tracklist alba Všechno možné
Píseň šťastných dìtí
Namyšlená
Trik
Láska v síti
Dr. Ludský
Hodinu nevíš
Co bylo, bylo
Model
Proč se máme rozejít?

Zdroj: IDMedia, s.r.o.
Publikoval: Redakcia GREGI.NET