Richard Müller dojal Bratislavu 6 krát za sebou!

Preplnená sála, úžasná atmosféra, niekoľkonásobné standing ovation a nadšené výkriky bravo!!! Tak to vyzeralo počas maratónu koncertov Richarda Müllera v bratislavskom divadle Nová scéna v rámci Potichu Tour 2. Čerstvý 50-nik sa predviedol vo výbornej forme a 6-timi vypredanými vystúpeniami za sebou vytvoril nový rekord!

Bratislavské publikum ležalo Richardovi Müllerovi doslova pri nohách! Až 6 krát za sebou zaspieval úradujúci Zlatý slávik famózny koncert a všetkým priaznivcom doprial nezabudnuteľný zážitok. Hudobný velikán predviedol najväčšie hity, ktoré dostali prekvapivo nový aranžmán aj intímnejšie prevedenie. V úchvatnej atmosfére sa v Richardových skladbách na pódiu prelínali nálady šťastia, lásky, nostalgie aj smútku. Návštevníkom sa počas emotívneho koncertu striedali zimomriavky a slzy dojatia…

Charizmatický spevák, ktorý nedávno oslávil 50. narodeniny, je vo forme ako nikdy predtým. Srší optimizmom, skvelo vyzerá a okrem čistého spevu ohuruje publikum ako zábavný rečník.

Spolu s Richardom Müllerom sa predstavila šesťčlenná kapela, ktorá počas celého vystúpenia bravúrne dopåňala hlavnú hviezdu. Skupina v zložení Juraj Kuchárek, Peter Markus Markuljak, Michal Žáček, Igor Ajdží Sabo, Viktor Hidvéghy a Vilo Vitéz si od českého iReportu vyslúžila prívlastok „najlepšia v Česko-Slovensku“!

Doslova ošiaľ spôsobil český hosť Dan Bárta, ktorý si s Richardom strihol duet Tlaková níž. „Je to jednoduché. Stačí iba vedieť,“ okomentoval Richard výkon obľúbeného speváka. Bratislava však včera zažila ešte jedno prekvapenie. Müllerovi prišiel zarecitovať priateľ a textár Michal Horáček. Všetci spoločne si potom na záver koncertu vychutnávali obrovský potlesk, pri ktorom celá Nová scéna stála…

Richard Müller si teraz pár dní oddýchne, aby načerpal silu na zvyšok koncertov Potichu Tour 2, ktoré ho ešte čakajú v Českej republike. Nebudú však oddychovať fanúšikovia! Tým muž s obrovskou charizmou už na budúci týždeň naservíruje nový singel z pripravovanej veľkej „dosky“. 11.11. 2011 sa na trhu objaví album „EŠTE“!

Zdroj: Propagandahouse s.r.o.
Publikoval: Redakcia GREGI.NET