Richard Müller čaká ďalšie dieťa!

Úradujúci Zlatý Slávik Richard Müller a jeho partnerka Vanda Wolfová čakajú dieťa! Pre Vandu to bude prvé dieťa, Richard sa stane otcom po tretí raz. Z prvého manželstva má 17-ročnú dcéru Emu a 20-ročnú syna Filipa.

Obaja partneri potvrdili tehotenstvo až počas 6-teho mesiaca gravidity. Stalo sa tak preto, že Vandu zaradili do série fotografií najúspešnejších žien Českej republiky od Jana Saudka. Na fotografii, ktorú zverejní 3.11. 2011 časopis Reflex, je jej pokročilé tehotenstvo jasne vidieť. Richard má za sebou hektické obdobie. Čerstvý 50-nik absolvoval vypredané Potichu Tour 2 a dokončil nový album “EŠTE”, ktorý sa na trhu objaví 11.11. 2011. Vanda pracuje ako top manažérka firmy Ogilvy v Paríži. Momentálne obmedzila cestovanie a trávi väčsinu času v Bratislave. Obaja partneri a ich rodiny sa na príchod bábätka veľmi tešia a hlavne si želajú, aby sa narodilo zdravé.

Richard Muller

Richard a Vanda sa poznajú niekoľko desiatok rokov. Stretli sa pred 25-imi rokmi – on spevák skupiny Banket a ona začínajúca novinárka. Povestná iskra preskočila pred 6-imi rokmi v New Yorku, kde Vanda pracovala a Richard nakrúcal CD. Odvtedy delili svoj čas medzi Paríž, New York a Bratislavu. Vanda je marketingová konzultantka a jej povolanie si vyžaduje časté cestovanie – zároveň však umožňuje pracovať z domu. Pre Vandu je už niekoľko rokov domovom Bratislava, kde býva spoločne s Richardom a jeho synom Filipom.

Posledné obdobie je pre Richarda mimoradne úspešné, vrátil sa na výslnie česko-slovenskej populárnej hudby, jeho minuloročný album “UŽ” bol niekoľko mesiacov najpredávanejším v oboch krajinách. Stal sa slovenským Zlatým Slávikom 2010, vydal monografickú knihu fotografií “ENTER”, vyšiel mu box 25 CD “VŠETKO” – súhrn jeho vyše 30-ročnej hudobnej kariéry. Práve skončil vypredané česko – slovenské turné Potichu Tour 2 a 11.11. 2011 mu vychádza nové CD “EŠTE”.

Richard Muller

Vanda, absolventka fakulty sociálnych vied Karlovej univerzity v Prahe, patrí k jednej z najúspešnejších českých manažériek, ktoré prerazili i v zahraničí. Potom, ako si v 90-tych rokoch vybudovala česko-slovenskú pobočku reklamného žraloka Ogilvy, pracuje už 10 rokov ako regionálna riaditeľka pre Európu, Afriku a Blízky Východ v centrále vo Francúzsku a je jedinou ženou v Európskom vedení tejto globálnej firmy. V roku 2000 ju v Čechách vyhlásili za Ženu roka a režisérka Vìra Chytilová o nej nakrútila dokument do cyklu dokumentov Gen.

Zdroj: Propagandahouse s.r.o.
Publikoval: Redakcia GREGI.NET