Richard Müller a Fragile pridali posledné 4 koncerty megaturné HLASY!

Skvelá správa pre všetkých fanúšikov Richarda Müllera! Po triumfálnom úspechu a vypredanom megaturné HLASY po Českej a Slovenskej republike sa legendárny spevák rozhodol pridať posledné štyri koncerty. So skupinou Fragile tak HLASY zavítajú na konci novembra a začiatkom decembra do Zvolena, Trenčína, Prievidzi a do Žiliny! 

Také turné Slovensko a Česko nezažilo! Richard Müller a jeho HLASY doteraz odohrali 30 koncertov a zažili triumfálny úspech! Legendárneho speváka a skupinu Fragile čakalo na všetkých vystúpeniach vypredané hľadisko a standing ovations!  Niekoľkonásobný Zlatý Slávik sa pre veľký zájem a naliehanie fanúšikov rozhodol pridať posledné štyri koncerty vo Zvolene, Trenčíne, v Prievidzi a v Žiline! Slovenskí fanúšikovia tak majú od 31. novembra do 3. decembra poslednú možnosť zažiť Richardove hity vo famóznych úpravách „a cappella“ bez použitia jediného nástroja!

„Je to fantastické. Myslím si, že s Fragile sme si vytvorili vzájomné puto, ktoré nebude ohraničené len týmto turné. Títo ľudia mi tak prirástli k srdcu, že sa neviem dočkať, kedy sa neviem dočkať, kedy sa uvidíme na raňajkách v hoteli alebo na koncerte.“ Teší sa zo spolupráce Richard Müller.

Richard s mikrofonom 2 text1

Megaturné HLASY nemá na našej hudobnej scéne obdoby. Zahŕňa vyše 40 koncertov po celom Česku aj Slovensku. Niekoľkokrát  HLASY odspievali dokonca dva koncerty za sebou!

„Samozrejme, som unavený. Ale práve spolupráca s Fragile mi dodáva energiu. Sú to fantastickí speváci. S Braňom Kostkom každý večer vymýšľame nové a nové glosy a komentáre, tak ma to baví, že mi ani neprišlo, že sme odohrali toľko koncertov. Je zaujímavé, že keď odspievam koncert,  pokojne by som dal ešte jeden…“ Priznáva Richard Müller.

Richard Müller spieva na turné so skupinou Fragile skladby v nových úpravách bez použitia jediného nástroja. Kapelníkom skupiny a tvorcom aranžmánov je Braňo Kostka. Okrem neho tvoria Fragile skvelí speváci Soňa Norisová, Helena Krajčiová, Svetlana Rymarenko, Jana Golisová, Slavo Košecký, Vilo Csontos a Kamil Mikulčík. Dychvyrážajúcu formu interpretácie si nenechajte ujsť na pridaných koncertoch 30.11. vo Zvolene v Dome kultúry Podborová, 1.12. v Trenčíne v Piano clube, 2.12. v Prievidzi Dome Kultúry a 3.12. v Žiline v Dome odborov. Vstupenky si môžte kúpiť na  https://predpredaj.zoznam.sk/predaj-listkov/277/Richard-Muller—Fragile-Turne–HLASY- a na facebookovej stránke Richarda Müllera.

TURNÉ   HLASY – pridané koncerty:
30.11.  sobota 19:00 Zvolen – Dom kultúry Podborová
1.12.    nedeľa 19:00 Trenčín – Piano club
2.12.    pondelok 19:00 Prievidza – Dom Kultúry
3.12.    utorok 19:00 Žilina  – Dom odborov

Zdroj: Propaganda House s.r.o.