Rezonation párty: 2. júla v Novej Pekárni v Nitre!

Celý večer sa bude niesť v znamení: electro, house, fidget, uk funky, dubstep a.i….Znovu bude line-up vyskladaný zo zahraničných hostí ako Tits & Clits z Maďarska. Táto producentsko – DJská dvojica ktorá je v poslednom období veľmi produktívna a stáva sa čoraz známejšou po celej Európe.

Veď len remixy pre mená ako Yeasayer, Count & Sinden, Dem Slackers, Felix Cartal, Franz Ferdinad, Parov Stelar, a.i. Hovorí za všetko. Dokonca ich remix Daft Punk – „The Prime Time Of Your Life (Tits & Clits Remix)“ sa dostal na výberovku All things Go Workout Mixtape spolu s takymi menami A-Track, Clockwork, Hot Chip. Je sa teda na čo tešiť . Chalani to rozbalia poriadne energickým Live actom/ DJ setom.

Ďalším zahraničným hosťom bude ruský rodák menom dMIT.RY, ktorý žije v Prahe. DJ a organizátor párty v ČR ako Neo Violence . Ako DJ uznávaný a obľúbený aj mimo ČR. Zahral si napríklad aj na Release party prvého albumu Boys Noize.

Z domácej scény to bude Bassmatic. Ktorý je zatial nováčikom, no vôbec tak nepôsobí, ba naopak. V jeho sete najdete všetko od electra, house, progresive, dubstep, aj wooblovačky. Nechajte sa prekvapiť.

Line -Up doplní Daniel z rezidentej dvojice The Rabbeats.


Rezonation párty je opäť tu a to s poradovým číslom 5.
Uskutoční sa 2.7. v Novej Pekárni v Nitre. začiatok 21:30
Line-up:
Tits & Clits/ Hu/ Oh my god its techno music/crux/gigabeat
dMIT.RY/cz/ NeoViolence
Bassmatic
The Rabbeats
https://soundcloud.com/tits-and-clits
https://soundcloud.com/dmit-ry
https://soundcloud.com/bassmatic
https://soundcloud.com/therabbeats

Rezonation

Zdroj: Rezonation
Pubikoval: Redakcia GREGI.NET