Rezonation: 19. novembra v Nitre!

Siedme pokračovanie najväčšej elektronickej párty v Nitre sa odohrá 19.11.2011, takže by bol najvyšší čas Vám predstaviť headlinera aj spolu s dalšími účinkujúcimi. Tentokrát to bude: Stereo Killaz z Maďarska , line-up dopľňajú: Beatbenders, Bassmatic, The Rabbeats.

Projekt STEREO KILLAZ začal spoluprácou 2 kamošov v lete 2003. Najpr to boli staré efekty drum & bassu, breakbeatu, a electra. Na začiatku hralo zoskupenie ako dj a mc, ale neskôr jeden z členov opustil projekt. Odvtedy je Stereo Killaz sám, a jeho hlavným cieľom je intenzívne mixovanie štýlov ako electro,bassline,dubstep a house.

Stereo Killaz vydal množstvo trackov cez známe labele ako napríklad Monkey See Monkey Do Recordings/Sick recordings/Sick Society a najmä známy label TOP BILLIN. Vydal veľa remixov pre maďarských, ale aj zahraničných producentov a djov. Rádio Sety Stereo Killaz hralo aj mnohokrát aj rádio BBC v programe dja Kissy Sell Out-a v programe ‘Kissy Club‘. Tento známy dj ho dokonca aj požiadal o remix, ktorý nakoniec v roku 2009 skončil na decembrovom cd magazínuMixmag(!!!).

Jeden z najoblúbenejších djov v maďarsku je aj promotérom Trasher párty v Budapešti, a hráva po celej Európe. V poslednej dobe sa začal Stereo Killaz zameriavať na produkciu a hranie dubstepu, ale jeho sety sú často rôznorodé. Má rád tvrdší štýl, presne tak ako aj my na Rezonation.

Stereo Killaz si zahral popri obrovských menách ako Skrillex, Designer Drugs, Hostage, Benny Benassi, Bare Noize, Dada Life, Crookers, Pendulum, The Bloody Beetroots, We have band, Last Japan, Gigi Barocco, Modek a mnoho ďaľších.

BEATBENDERS zacinali spolocne v roku 2004 v clube endorphin v rodnom meste Michalovce, odvtedy mali moznost hrat, ci uz spolu alebo samostatne, v mensich aj vacsich Slovenskych cluboch.

V roku 2008 maju moznost stravit leto na ostrove Ibiza, kde si mali moznost zahrat v mensich baroch a cluboch (Es Paradis, Bar M, Ibiza Rocks Hotel, Bay Bar, Babylon, …) co ich ovplyvnilo aj vo vybere hudby ktoru momentalne hravaju, neradi sa vsak specifikuju na konkretny styl, pretoze hudby ktora sa im paci je vela bez ohladu na to aky to je zaner. Ak by to vsak mali detailne popisat dalo by sa to nazvat: jumpuprocknravedanceelectrofidgethousebreaksdubstepdrumandbassrocksindiedutchnudisco.

Momentalne posobia v Bratislave, kde maju pravidelnu noc v Hopkirk-u alebo na dnb akcii Phreak Da Sound.

BASSMATIC – Další z nitrianskych DJov, ktorý dokáže dostať dav do varu. Jeho sety sú energické plné housových liniek, dunivých basov, no nepohrdne ani kvalitným dubstepom. Svoju premiéru mal práve na Rezonation.

The Rabbeats – Rezidenti tejto rezonačnej noci tradične načnú a zakončia túto párty.

Nazov udalosti : Rezonation
miesto konania : Nitra, Nová Pekáreň
čas: 19.11.2011 start 21:30

Rezonation

Zdroj: Rezonation
Publikoval: Redakcia GREGI.NET