Rezidentná akcia Yanka Krála bude hostiť súčasného víťaza rádiohláv, Jimmyho Pé!

Ručička barometru sa musela zblázniť! Yanko Kral si na svoju rezidentnú akcia pozval českého partymakera a prieborníka vo funky breakoch Robota, ktorému bude sekundovať coco.d a UnclPete, zatiaľ čo o spodný floor sa postará aktuálny výherca rádiohláv, Jimmy Pé a Sabotage z kriminálneho dua EmonoizBoyz.

Jimmy Pé má na poličke ešte horúcu sošku z tohtoročných Radio_Head Awards za najlepší elektronický počin, jeho tracky majú v playlistoch mená ako Gaslamp Killer, Lefto či Baauer a voľný čas trávi na akciách ako Red Bull Music Academy. Jeho #tlaklife si overíme už v piatok na rezidentnej noci s DJ Yanko Kralom!

DJ C.O.D.E. alias coco D. to u nás krúti už nejaký ten piatok, čo pravidelne dokazuje aj vo svojich eklektických setoch, v ktorých spája jeho obľúbený breakbeat s hiphopom a funkom. Nebojí sa ale ani experimentu a že si ide #tlaklife vám ukáže už tento piatok.

Sabotage si ide už od prvej noci na cpzke, kedy sa zrodilo break-funkové duo EMONOIZBOYZ. Vo svojich setoch sa venuje ostrým mixom, scratchingu a súčasný bass music ladne prelína so zlomeným beatom. Jeho dušu architekta zachytíte aj v piatkovom tlaku po boku Yanka Krála a Robota

UnclPete pričuchol k hraniu dva roky dozadu, no za ten čas sa stihol zaradiť medzi našich pravidelných partymakerov. Vo svojom portfóliu má pravidelnú barovú akciu Frenchize či hranie na festivale Grape a vo svojej duši nefalšovaný #tlaklife. Presvedčiť sa o tom môžte už tento piatok.

DJ Yanko Kral patrí medzi popredných slovenských DJov, ktorý stihol za vyše roka v Nu Spirit Clube etablovať silnú klubovú akciu TLAK. Od čias boombapových beatov prešiel k aktuálnemu zvuku, osvojil si grime, garage, bass music, trap či hip hop, ktorému bude patriť aj piatkový Basement.

ENTRY: 6€

EVENT: www.fb.com/events/1541914622773880/

web

Zdroj: Nu Spirit Club