Rezidentka klubu Watergate zahrá v Bratislave už tento piatok.

Tanečíčka, z ktorej sa stala DJka, farmaceutka, ktorá našla alchýmiu v kreativite. To je len časť príbehu slečny narodenej vo Švédsku, ktorej celé meno je Sanna La Fleu Engdahl a hudobný svet ju pozná ako La Fleur.

Jej kariéru môžeme datovať od roku 2010, kedy na vlastnom labely Power Plant Records vydala svoj solo debut, EP Flowerhead, ktorú o rok neskôr v inej verzii vydalo vydavateľstvo onlineshopu a distribucie Whatpeopleplay. Nasledovali uspešné veci pre značky ako Exploited, Moodmusic alebo Lo:Rise. Zásadný bol pre La Fleur rok 2013, kedy sa stala rezidentkou známeho berlínskeho klubu Watergate a zároveň jej v jeho vydavateľstve Watergate Records vyšla úspešná Nightflow EP.

Leporelo_FM Party 25092015_01

Zároveň sa v tom roku stala top-chartovaným producentom portálu Resident Advisor a spustila módnu značku Power Plant Elements. Úspešný bol pre La Fleur aj rok 2014 kedy namixovala pre Watergate Records oficialny mix Watergate 16 a remixovala track od housovej legendy Kerriho Chandlera. K jej producentskej práci treba samozrejme pripočítať hrania na festivaloch a kluboch po celom svete, zahrala aj pre Boiler Room Berlin a preto je správa, že tento piatok zahrá na Leporelo_FM Party v bratislavskom Nu Spirit Clube naozaj super.

La Fleur doplnia na hlavnom stagi rezidenti akcie a tvorcovia rovnomennej Leporelo_FM show Milos, Skank a Baltazar a na spodnom basement stagi zahrajú Slu:t a Gambo. Srdečne vás pozývame.

Leporelo_FM Party
piatok 25. september 2015
Nu Spirit Club, Bratislava
DJs:
La Fleur (Watergate / Berlin)
Milos, Skank, Baltazar (Leporelo_FM)
Slu:t, Gambo
FB EVENT: www.facebook.com/events/103398746680962/
www.nuspirit.sk
www.radiofm.sk
www.facebook.com/leporelofm
www.facebook.com/leporelolabel
www.facebook.com/nuspiritclub

Leporelo_FM_Party_25092015_web_poster

Zdroj: Leporelo_FM