Révolution: 20. decembra v Komárne.

City Reboot zdraví pozemšťanov! Ani sme sa nenazdali a je tu ďalšia Révolution, v poradí už XI. vydanie. Ako headlinerov sme si pre Vás pripravili bláznivé ruské dvojičky – GANCHER & RUIN.

Títo dvaja mľadíci pochádzajúci z mestečka Gatchina produkujú drum&bass už od roku 2006. Svoju produkciu vydali na vydavateľstvách ako napr. Monstersound, Position Chrome, LB, Yellow Stripe, PRSCPT, a iných…

Na Slovensku ste ich už mali možnosť vidieť a počuť niekoľko krát, avšak napriek tomu títo ruskí bratia vždy stáli za to!! Sekundovať im za gramofónmi budú domáci Dj a producent SCHYZO/4beat records, Dark Tracks Recordings, Battle Audio Records/ z Prievidze, maďarská Djane WIKKI k nám pricestuje Budapešti, aby nám predstavila svet neurofunku aj zo ženského pohladu .Zaujímavosťou je, že Djane WI KKI sa tento rok zapojila do medzinárodnej súťaže EATBRAIN RECORDS, kde sa zo 49 prihlásených DJov dostala do prvej 10!! Ďalej sa môžete tešiť na domácich : PSYCHO a STRUKTURE z komárňanskej CITY REBOOT CREW.

Pripravený je aj druhý stage, kde sa bude hrať v rytme deep dubstepu, liquid dnb a glitch hopu. Predstaví sa nám tu maďarský LONGMAN, hrajúci príjemný melodický liquid dnb a budete mať možnosť si vypočuť domácich DJov – DILEMMA a INFRA zo CITY REBOOT CREW.

Ako bonus sme si pre Vás pripravili možnosť zaradiť sa do súťaže klik na link viac sa dozvieš už na stránke eventu: https://www.facebook.com/events/547012498709591/565118110232363/?notif_t=like

revolution

Zdroj: Spani