REVIVAL #2 – dnb párty naruby pokračuje!

V piatok 3. júla v Subclube pod hlavičkou dnb.sk opäť rozbijeme zabehnuté koncepty a užijeme si drum and bassovú párty naruby! Skákať budeme na to najlepšie z Renegade Hardware, Viper, Lifted či Critical v podaní pätice DJov v neobvyklom mixe.

Drum and bassové značky Renegade Hardware, Viper, Lifted či Critical zastrešujú to najlepšie, čo súčasná scéna ponúka. Presne to prvý júlový piatok v Subclube dostaneš! Štyri výberové sety, každý venovaný jednej značke v podaní piatich zručných DJov.

Vydavateľstvo Renegade Hardware len nedávno oslávilo 20 rokov na scéne. To najlepšie z neho pre nás namieša dj a producent Trilo, ktorý tu vydal hneď niekoľko trackov a zaradil sa tak k menám ako Pendulum, Noisia, Friction, Spor alebo Chase & Status.

Za značkou Viper recordings stoja Matrix & Futurebound no v piatok 3.7. v Subclube to bude Olis Bakulu. Matis Huspim si zvolili svojho dlhoročného favorita, label Lifted a o výber z  Critical music sa postará Tin Edger.

Príď sa v piatok 3. júla do Subclubu presvedčiť, ako sa s výzvou vybrať to najlepšie z najlepšieho dji popasujú. O stage a projekciu sa postará NoisvizioN crew. To všetko iba za 4 € do 23:00. Potom o jedno euro viac až do 03:00, kedy to bude už len 3 €.

Viac info a súťaže o voľné vstupy aj na Facebookovej stránke akcie! 

Všetci ste srdečne vítaní.
Tešíme sa na vás!

Revival#02@Subclub_plagat

Zdroj: Silwer