RESONUJÚCE VIANOCE 2014 – eko vianočné trhy: 5. a 6. decembra na mestskych hradbach v Bratislave.

Pozývame všetkých priaznivcov dobrého, poctivého, domáceho a zdravého jedla na jedinečné eko vianočné trhy RESONUJÚCE VIANOCE 2014.

RESONUJÚCE VIANOCE sa budú konať 5. a 6. decembra 2014 na bratislavských mestských hradbách – vstup od Dómu Sv. Martina, alebo zo Židovskej ulice.

RESONUJÚCE VIANOCE organizuje občianske združenie Regenerácia generácie ako súčasť projektu RESONANCE. Druhý ročník eko vianočných trhov sa snaží vytvoriť v historickej atmostére mestských hradieb alternatívu typickému predvianočnému zhonu a konzumu. RESONUJÚCE VIANOCE ponúkajú formou stánkového predaja zmes poctivých domácich jedál, zdravé potraviny, biokozmetiku, ručné robené darčeky a remeselné výrobky. Súčasťou bohatého sprievodného programu bude milulášska škola pečenia pod taktovkou JEM INÉ. V ich mobilnej kuchyni sa deti budú učiť vlastnoručne pripravovať zdravé dobroty a budovať si vzťah k zdravým poctivým surovinám a samotnému vareniu. Budú sa piecť medovníčky, medvedie labky, keksíky, ale aj kokosovo orechové guličky.

Korunku dvom dňom plných uvoľnenej predvianočnej nálady nasadí Marián Čekovský svojim mikulášskym koncertom. Marián Čekovský je zároveň ambasádorom vianočnej zbierky RECYKLUJEME RADOSŤ, ktorá sa oficiálne vyhodnotí na podujatí. Zbierka je určená pre deti zo sociálne slabších rodín a detských domovov a zapojiť sa do nej môže ktokoľvek.

Prídite načerpať vianočnú inšpiráciu a vychutnajte si tú pravú predvianočnú atmosféru bratislavských Vianoc priamo na hradbách mesta.

Viac info o podujatí RESONUJÚCE VIANOCE https://resonance.sk/information/resonujuce-vianoce-2014/
Viac info o zbierke RECYKLUJEME RADOSŤ https://resonance.sk/zbierka/

Zdroj: RESONUJÚCE VIANOCE