Reset: 8. februáta v Banskej Bystrici!

Už tento piatok, 8. februára 2013 sa bude konať v Centrum Music Clube (BB) úvodná časť undergroundového eventu s veľmi výstižným názvom RESET.

Hlavnými postavami tejto značky budú Djs T Mike aka Michell De Funk – v prvom rade priekopník undergroundu, v jeho sete sa tešte na kúsky groovy techna v ktorom nebude chýbať zvuk industry,

[soundcloud url=“https://api.soundcloud.com/tracks/76113413″ params=““ width=“ 100%“ height=“166″ iframe=“true“ /]

Mlyno známi svojím typickým 126 bpm a soundom v ktorom nesmie chýbať hustá basa a ťahavé zvuky ktoré sa šíria celým setom.

https://www.techron.sk/audio/mp3sety/dj-mlyno-special-set-radio-fm-4-element.mp3
[audio:https://www.techron.sk/audio/mp3sety/dj-mlyno-special-set-radio-fm-4-element.mp3]

Kaffu ktorý rád experimentuje medzi odrodami house music po klasické techno. Čo si pre vás nachystá? Sami zažijete na vlastnej koži.

https://www.techron.sk/audio/mp3sety/kaffu-guest-mix-radio-free-backstage-show.mp3
[audio:https://www.techron.sk/audio/mp3sety/kaffu-guest-mix-radio-free-backstage-show.mp3]

Starý známy techno jazdec z BB, Dj Olix ktorý je najradšej ak môže odohrať set v podobe novodobého zvuku techna v rýchlosti 130 bpm :-)

O čom to celé bude? Prichystajte sa na nekompromisný náklad v podobe hudobných štýlov, ktoré sú čo sa týka slovenskej clubovej scény čoraz výnimočnejšie. Čiže house, tech house , minimal a techno pofrčí od prvého položenia prenosky na platňu až do rána bieleho.

Svojou účasťou na prvej Reset akcii sa dostanete do víra nekonečného prísunu najnovších trackov clubovej hudby, ktorá sa hrá v najpopulárnejších kluboch celého sveta. Máte sa na čo tešiť, pretože sa vám do ucha dostane jednoznačne najkvalitnejšia muzika, ktorú len tak hocikde nezačujete a dokonca sa v Centrum Music Clube na ňu v tento večer budete môcť vďaka našim Djs dosýta vyblázniť!

Takže si to píšte: 8. február, Centrum Music Club, Banská Bystrica, RESET party!

Line Up:
<<< T Mike aka Michell De Funk
<<< Kaffu
<<< Mlyno
<<< Olix

Centrum Music Club
Námestie SNP 12
Banská Bystrica
start: 21:00

Zdroj: techron.sk