Reel Big Fish sa vo február vrátia do Prahy!

Kalifornská kapela Reel Big Fish po roce přijíždí do Prahy, aby opìt předvedla svùj energií nabitý ska punkový set. Po koncertì z února letošního roku, na kterém Reel Big Fish vystoupili před zcela vyprodaným Lucerna Music Barem, se kapela vrací na místo činu. Fanouškùm melodického ska punku se tak nabízí možnost zopakovat si jedinečný večírek a ti, na které se loni nedostalo, by nemìli zaváhat.


Reel Big Fish, kteří díky silným melodiím a nakažlivé energii překračují hranice svého žánru, se od vydání singlu „Sell out“ řadí po bok takovým kapelám, jako jsou například No Doubt nebo Sublime. Mají na kontì sedm studiových desek a koncertování po celém svìtì. Každý, kdo zažil jejich show, musí potvrdit jediné: naživo se jedná o nesmírnì zábavnou partu, která k perfektnímu provedení melodických ska punkových nápadù přidává nadhled a vtip.
Real BIg Fish
Koncert Reel Big Fish, který pořádá agentura HPK spolu s Conspiracy, probìhne 15. února 2012 od 19:30 v Lucerna Music Baru. Lístky jsou k dostání v předprodeji v síti Ticketportal za 399,- Kč (370,- Kč v LMB) a za 450,- Kč na místì.
Reel Big Fish (USA)

Orange (USA), The JB Conspiracy (UK)

15. února 2012

Lucerna Music Bar

start: 19:30

vstupné: 370,-/399,-/450,-



Zdroj: HPK-Productions s.r.o.
Publikoval: Redakcia GREGI.NET