Reedícia Lioness JE HOTOVÁ.

Metalheads! Reedícia debutového albumu „Lioness“ od kapely PURNAMA je k dispozícii pre všetkých z vás. Zvuková stopa albumu sa nezmenila, avšak CD je zabalené do klasického formátu s plnohodnotným bookletom /8 strán obsahuje texty, veľa pôvodných fotografií a tiež pokec od kapely/.

Pre prvých 100 objednávateľov je pripravená verzia s podpismi pôvodnej, ale aj súčasnej zostavy a preto nie je treba čakať ani váhať. Túto verziu je možné si objednať len u Slovak Metal Army a to cez e-shop na tomto odkaze: https://www.slovakmetalarmy.sk/produkt/purnama-lioness-cd/

Záujemci z Českej Republiky si tento album môžu objednať za rovnakých podmienok ako Slovenskí fanúšikovia kapely, čo znamená bez zvýšeného poštovného! Pri zadávaní adresy do objednávky však musia použiť „krajinu“ Slovensko, aby sa poštovné preplo na nižšiu sumu. Poprosím však o korektnosť a použitie tejto „finty“ len pri objednaní tohoto konkrétneho titulu. Samozrejme budem rád, ak si vyberiete aj viac vecí z nášho e-shopu /TRUHLICE/ avšak tam musí zostať poštovné pôvodné a teda aj celá adresa uvedená správne vrátane krajiny.

Verím, že sa po tomto vydaní zapráši. Ďalšie kusy bez podpisov budú k dispozícii po vypredaní podpísaných a to rovnako aj u kapely PURNAMA na koncertoch. ĎAKUJEME ZA PODPORU / AVE METAL

PURNAMA Lioness CD

Reedícia debutového albumu Lioness, ktorý pôvodne vyšiel v roku 2017 ako DIGIPACK v náklade 300ks, je teraz vydaný ako jewel case /priesvitná klasická krabička/ s plnohodnotným 8 stranovým bookletom kapely, ktorý obsahuje historické fotky, texty a tiež pokec od kapely.
POZOR! Prvých 100ks CD je podpísaných pôvodnou aj súčasnou zostavou kapely!

VYPOČUJ A ZAKÚP SI CD TU »

PURNAMA Flame Of Rebellion SLIPCASE CD

Aktuálny, druhý album kapely Purnama, vyšiel u MetalGate 2020.

VYPOČUJ A ZAKÚP SI CD TU »

Zdroj: TS