Redman priváža 13. mája do Lecerny svoju funk doctor medicínu.

Pokud si na koncertě rádi v nestřežený okamžik lehoulince zdřímnete. Rádi si během něj popovídáte se známými, abyste probrali život a jeho ústrky. Pokud chcete po všem tom bzukotu všedního dne nějakou oázu klidu.

Pak se snažně vás prosím, vítězným obloukem vyhněte v pondělí 13.5. Lucerna Music Baru v Praze. Tam totiž ten večer bude řádit Redman a ten by vám mohl necitlivě rozhodit sandál a rozšlapat vaše čakry na úplný srá… kry.

Je to tak. Funk Doctor Spock, šéf Gillahouse a více-než-prezident Def Squad se vrací na místo činu. I když. Reggie Noble už na českého fanouška dojem na jeho rodné hroudě udělal. Před pěti lety (přesněji v dubnu 2008) spolu s Method Manem vyprodal halu HC Sparta Praha. Před dvěma lety (v srpnu 2011) opět ve dvojce Red / Mef zboural výroční Hip Hop Kemp.

Ještě nikdy ale nedostal možnost, aby tu zahrál sólo koncert. Ještě nikdy tohle monstrum nevypustili z řetězu do klubu. 13. května si teda vemte dlouhej vycpanej rukáv, ať vás nekousne do ruky. Když hraje na stříbrným plátně výhulku, vypadá možná krotce, ale v reálu pódia s mikrofonem v ruce je hyperaktivní tak, že kdyby se nebrzdil zelím na předpis, vystřelí skrz strop rovnou do vesmíru. A že tak jako Reggie mamky Noblesovic mikrofony nekrotí NIKDO, o tom se nediskutuje. Let’s get ready to ruuuuumble!

https://youtu.be/FUry8H8GyA0

13.5.2013, Lucerna Music Bar, Praha
Funk Doctor Boombox
REDMAN
/Def Squad, USA/

https://www.boombox.cz/13-05-2013_FUNK_DOCTOR_BOOMBOX-_Redman/
www.reggienoble.com

www.musicbar.cz

Lístky: K dostání v předprodejních sítích Eventim, Ticketpro, Ticketstream a Ticketportal + na pokladně Lucerna Music Baru (zde bez poplatku). Vstupenky můžete koupit pohodlně také online na webu www.musicbar.cz.

Do 13.4.: 400,- Kč + poplatky
Do akce: 500,- Kč + poplatky
Na místě: 600,- Kč

Případně kombo ticket Redman / Dope DOD (16.5. LMB)
Kombo ticket Redman + Dope DOD do 13.4.: 650,- Kč + poplatky
Kombo ticket Redman + Dope DOD do akce: 800,- Kč + poplatky

Zdroj: BOOMBOX booking