Redemption: Chris.Su (HU)!

Aj v novom roku prináša Drumatique klubovú noc REDEMPTION, zameranú prevažne na “tvrdsie” subžánre drum’n’bass-u. Už tento piatok 17. februára sa predstaví v bratislavskom klube Randal legenda maďarskej dnb scény, DJ a producent CHRIS.SU.

Chris SU

Krisztian Kovacs aka Chris.SU, je jeden z lídrov maďarskej drum’n’bass scény, ktorý sa postaral o to, aby sa jeho krajina dostala na svetovú mapu dnb.

K hudobnej produkcii sa dostal uz v roku 1996 a cez hardcore techno, breakbeat a house sa dostal az k prvému dnb releasu „Time Warp“ b/w „Angel“ na maďarskom Subscope records v roku 2000.

Chris.SU sa dostal medzi svetovú producentskú špičku trackom „Astro-Sine“ vydanom na DSCI4 v roku 2002. Od vtedy sa objavuje na labeloch ako Subtitles, Commercial Suicide, Timeless, Renegade Hardware, Tactile Vinyl a je niekoľko krát zvolený za najlepšieho producenta a DJa v maďarských dnb awards.

Okrem sólových releasov spolupracuje s Concord Dawn, Ill.Skillz, Black Sun Empire, SKC, Dj Madd. Je tiež súčasťou projektu Tactile, ktorého členmi sú Chris.SU, SKC, Longman, Bratwa a Safair.

Chris.SU by mal tento rok vydať dlhoočakávaný sólo album F.A.T.E. LP na Subtitles, ale aj nové EP-čky, takže sa rozhodne oplatí tohto skvelého producenta sledovať.

Viac info:Facebook Chris.SUTwitter @chrissuofficialSoundCloud Chris.SU

Line up doplnia GABANNA, SVETLUX a ROLAND.

Vstupné na REDEMPTION v piatok 17. februára v klube Randal je 5€, súťaž o FREE vstupy sleduj na www.facebook.com/drumatique.

Randal Club (budova YMCA / MMC)     
Karpatská 2, 811 05 Bratislava
Mapa: https://g.co/maps/3f97y
Official site Drumatique.eu
Facebook Drumatique
Twitter @Drumatique
Google+ Drumatique
Drumatique.Official.fm
Facebook event – REDEMPTION w/ CHRIS.SU (HU) @Randal Club 17.02.2012

Chris SU

Zdroj: Drumatique
Publikoval: Redakcia GREGI.NET