RED BULL MAXSPACE ON TOUR PRINESIE DO BRATISLAVY TÝŽDEŇ PLNÝ SKATEBOARDINGU.

Počas jarných prázdnin predstaví český skater Maxim Habanec v Bratislave svoj projekt – Red Bull MaxSpace. Krytý skatepark vznikol v Pragovke v priestoroch Haly 22 pôvodne ako pop-up koncept. Po roku je vymakanejší, zaujímavejší a vyráža na turné na Slovensko. Zastávka bude v športovej hale Hangair, ktorá sa od 25. februára do 1. marca 2019 premení na skateboardový raj.

Max prinesie z Prahy do Bratislavy prekážky, workshopy, piatkový contest, zábavu, ďalších skaterov, a hlavne veľa veľa jazdenia. Jazdenie pre všetkých! Skúsených, menej skúsených či úplných začiatočníkov. Všetci sú vítaní.

Zimný projekt Red Bull MaxSpace on Tour prichádza na Slovensko v období, kedy z februárového jazdenia von človek nemusí mať až taký pôžitok. Poďte do pohodlia krytej haly, v ktorej si budete môcť užiť prekážky priamo z Maxovej dielne.

Red Bull MaxSpace on Tour začína v pondelok 25. februára o 16.00 hod. a končí v piatok 1. marca neskoro večer. Nebudú chýbať ani filmy, hudba či exhibície. Zoberte rodinu, kamošov, kolegov a poďte si zajazdiť. Registrácia je potrebná len v prípade, keď sa chcete zúčastniť piatkového contestu.

Viac info nájdete na redbull.sk/maxspace. 

#REDBULLMAXSPACE
#VAMDAVAKRIDLA

Zdroj: TS