RED BULL DANCE YOUR STYLE MÁ NOVÚ KRÁĽOVNÚ: TANEČNÝ PARKET OVLÁDLA REBECA „REBIS“ KMEŤOVÁ.

Druhý ročník tanečného battlu, Red Bull Dance Your Style, bol spontánny a energický. Prekvapivý a miestami takmer nerozhodný. Šestnástka tanečníkov súťažila o miestenku na svetové finále v Paríži. Všetci predviedli fantastickú šou, bavili dav a svojimi vystúpeniami si získali srdcia divákov. No iba jeden z nich si domov odniesol celkové víťazstvo.

Filip Nagy – Red Bull Content Pool (1)

Divácka porota v hlasovaní rozhodla, že kráľovnou parketu sa stala Rebeca „Rebis“ Kmeťová. Mladá dancerka sa venuje štýlu lockin a tancuje už osem rokov. Prebojovala sa na parížske finále, ktoré ju čaká už o tri týždne a battle si veľmi užila: „Dnes som to chcela vyhrať, ako každý tu, ale nečakala som, že sa dostanem až do finále a ozaj vyhrám! A úprimne najviac som sa tešila, že som porazila T-Boya (Tomáš Drafi, pozn.red.), lebo jeho beriem ako inšpiráciu. Všetkých tu beriem ako inšpiráciu.“ A aké pocity má čerstvá víťazka, ktorá pôjde Slovensko reprezentovať do Francúzska? „Zo svetového finále mám aj troška stres, ale dám to, idem si to tam užiť!“

Filip Nagy – Red Bull Content Pool (3)

Red Bull Dance Your Style je o nečakaných hudobných peckách, o mixe tanečných štýlov, ktoré sa bežne v battloch na jednom parkete nestretávajú, a najmä o výnimočných osobnostiach tanečníkov. Na Fakulte architektúry STU v Bratislave sa toto všetko dokonale prepojilo v niekoľkých hodinách toho najlepšieho, čo slovenský street dance ponúka.

Viac  informácií, fotiek a videí nájdete na redbull.sk/danceyourstyle.

#REDBULLDANCEYOURSTYLE

Zdroj: Reb Bull