Real Something Night.

Koncertný rok 2015 uzavrie agentúra Real Something už tento piatok 11. decembra v rámci Vianočných trhov pod pyramídou Slovenského rozhlasu so svojimi kapelami NVMERI, The Ills a Elections In The Deaftown.

Hosťom večera bude mladá začínajúca skupina 52 Hertz Whale. Okrem koncertov pripravili organizátori spoločne s hudobníkmi rôzne špeciality.

The Ills zverejnili gitarové taby k ich pesničke Meet Our Ghost With An Intention (tzv. Mogwaiovke), ktorú si s chalanmi môžu návštevníci zahrať počas akustickej session medzi koncertami. Taby sú dostupné tu: ow.ly/Vurb4

The Ills - 2015_small

Elections In The Deaftown zase práve v tento deň vydávajú svoj debutový album s názvom Glue. Album obsahuje dvanásť piesní. O mix sa postaral Erik „Losos“ Horák (Zlokot, Noisecut).

Nvmeri, ktorí len pred nedávnom zverejnili nový singel Scales z pripravovaného nového albumu (jar 2016), prisľúbili počas ich koncertu malé prekvapenie. „Chystáme sa zahrať špeciálny song a možno aj dva.“ prezradil frontman Pišta. „Uvidíme či to vyjde, sami sme zvedaví.“ dodal.

nvmeri_promo1 copy 2

Okrem koncertov si v zateplenom stane budú môcť návštevníci pozrieť výstavu plagátov predošlých akcií Real Something, ktoré robili grafici Fuxo z The Swan Bride, Jakub Jurášek, Matej Hoppan, Marek Menke a Mako.

A na záver – prichystaný bude aj playstation kútik, kde bude prebiehať battle of the bands v legendárnej hre Tekken 3. Zahrať s kapelami si budú môcť aj návštevníci.

„Je perfektné, že všetky kapely z našej stajne si spolu zahrajú v jeden večer na jednom pódiu a že všetky si pripravili niečo špeciálne,“ hovorí Tatiana Lehocká z Real Something. Jej kolega Mário Gešvantner dodáva: „Večer sa môže v rámci utužovania vzťahov natiahnuť aj po skončení koncertov. Aj to je nesmierne dôležitý faktor Real Something Night.“

Vstup na akciu je voľný.

Časový harmonogram:
17:30 – 18:00 52 Hertz Whale
18:20 – 19:05 Elections In The Deaftown
19:25 – 20:15 NVMERI
20:35 – 21:30 The Ills

FB event: https://www.facebook.com/events/779189652204453/

Real Something
https://realsomething.com/
https://www.facebook.com/someREALthing

NVMERI
https://nvmeri.com/
https://www.facebook.com/Nvmeri/
https://vimeo.com/140852956

The Ills
https://theills.net/
https://www.facebook.com/theills
https://www.youtube.com/watch?v=JoeudSJ2wrU

Elections In The Deaftown
https://www.facebook.com/Elections-In-The-Deaftown-205466219532271/
https://www.youtube.com/watch?v=ZWMtw5MiRPA

52 Hertz Whale
https://www.facebook.com/hindenburgsk/

REAL_SOMETHING_NIGHT_web

 

Zdroj: Real Something