Real Something Local Edit s Herzog Herzog už túto sobotu v Subclube!

Zhodou okolností je to práve rok, odkedy Real Something funguje pod týmto názvom. Pri tejto príležitosti a zároveň aj ako úvod do koncertného roka 2013 sa bude v sobotu 2. marca v bratislavskom Subclube konať Real Something Local Edit, večer – noc s domácimi hosťami a priateľmi, ktorí majú s RS niečo spoločné. Zahrajú dj’s MJ, minois.miel a dformd, pozvanie prijal aj elektronický producent Herzog Herzog, ktorý vystúpi ako live act.

Herzog Herzog /live, sk

Peťo Janovický, na scéne známy predovšetkým ako Herzog Herzog, je mladý talentovaný producent pôvodom z Levíc, momentálne žijúci  v Bratislave a vydávajúci na hyperaktívnom labeli Exitab. Jeho dlhohrajúci debut inTHISposition (Exitab, 2010) je ambicióznym elektronickým počinom, na ktorom sa mu podarilo skĺbiť sample a textúry v zdanlivo nespojiteľných kombináciách. Inšpirácia Clarkom či Amon Tobinom je tu nesporne prítomná, Herzog Herzog však zostáva originálnym.

Na album inTHISposition nadväzuje o dva roky neskôr EP-ečkom Sitzfleisch! (Exitab, 2012). Sitzfleisch! je intezívna nahrávka (môžete si ju vypočuť napríklad tu), najlepšie však Herzogova produkcia vyznieva naživo, čo vedia určite potvrdiť návštevníci minuloročného Wilsonicu alebo čerstvejšie účastníci januárového koncertu v Oblude.

https://herzogherzog.bandcamp.com
https://exitab.tumblr.com/herzogherzog
https://facebook.com/herzogherzog
https://soundcloud.com/herzogherzog

Hudobnú selekciu večera budú mať na starosti dídžeji MJ (čistýurban), minois.miel (Future Dust) a dformd (Real Something). Očakávať môžete všetko možné od indies cez elektro, deep house až po postdubstep a rôzne formy nezaškatuľkovateľnej čerstvej muziky.

[soundcloud url=“https://api.soundcloud.com/users/7262183″ params=““ width=“ 100%“ height=“450″ iframe=“true“ /]

Brána do hradnej skaly sa otvára o 22:00, zatvára nevedno kedy.

Real Something Local Edit: Herzog Herzog /live
+ dj’s MJ, minois.miel, dformd
2. 3. 2013 / 22:00 / Subclub, Bratislava

Zdroj: Real Something