Reaction Control na konci zimy s luxusným prekvapením!

Ak patríte k fajnšmekrom elektronickej hudby a sever Slovenska nemáte ďaleko, je tu o dôvod viac tešiť sa na koniec zimy!

V sobotu 29. marca sa v Žiline odohrá okrúhle 15. vydanie už takmer kultovej párty Reaction Control, pre ktorú je príznačná vždy mimoriadne priateľská a odviazaná atmosféra. Organizátor sľubuje doviezť svojmu publiku ozajstnú lahôdku.

Ste zvedavý na hlavného hosťa a kompletný line up? Zatiaľ ostáva v utajení. Prezradiť ale môžeme, že headlinerom bude osobnosť svetovej elektronickej scény, jeden z najväčších cestovateľov medzi djs a producentmi. Pán, ktorý k nám dorazí, za 25 rokov odohral sety po celej zemeguli, v jeho zozname nechýbajú eventy v Japonsku, Argentíne, Mexiku alebo Indonézii, spolupracovali s ním Depeche Mode, New Order, High Contrast či Sven Väth. Tak… už ste na stope?

Popri hlavnom hosťovi nebudú chýbať ani známe mená domácej scény. Tipujete už, kto bude kuť železo na okrúhlej pätnástej Reaction Control v žilinskom Enjoyclube? Hútajte a tešte sa, veď tým najdôležitejším headlinerom ste predsa vy!

Viac info očakávajte už čoskoro na našom webe a www.fb.com/reactioncontrol
Čerstvý FB event: https://www.facebook.com/events/500464540067024/

RC_15_first

Zdroj: RC