Reaction Control: Darren Price z Underworld už tento mesiac v Žiline!

V sobotu 29. marca na Slovensku vystúpi Darren Price, oficiálny dj kapely Underworld. Vedeli ste, že s týmto menom sa spája oveľa viac ako len Born Slippy a Trainspotting? 

Spočiatku známy skôr ako radový techno dj, postupom času jeden z vysoko rešpektovaných pánov britskej elektronickej scény. Už fakt, že Underworld si ho vybrali za svojho dvorného dj-a a zvukára, hovorí za veľa.

Darren_foto

Dnes svet pozná Darrena ako skvelého dj-a, producenta a remixéra. Depeche Mode označili jeho remix ich skladby Slowblow za geniálny. Spolupráca s ďalšími umelcami je téma, o ktorej by dlho vedeli rozprávať High Contrast, Sven Väth či Andrew Weatherall. Taktiež sa zhostil produkcie pre ceremoniál olympijských hier v Londýne a produkoval hudbu do filmov a počítačových hier. Sony Playstation určite poznáte, vedeli ste ale, kto tvoril hudbu pre túto konzolu? Teraz už to viete.

Darren počas týždňa deň čo deň trávi v štúdiu Underworld, a buďte si istý, že tam nechodí lúštiť krížovky. Ako trávi víkendy, nemusíte dvakrát hádať, keďže patrí medzi najväčších cestovateľov spomedzi svetových djs. Letiská pozná lepšie ako vlastnú obývačku. V sezóne lieta minimálne 4 krát do týždňa, aby stíhal baviť davy v Južnej Amerike a pár dní nato v Japonsku. Obzvlášť v krajine vychádzajúceho slnka ho publikum doslova zbožňuje, preto sa k Japoncom vracia niekoľkokrát do roka. Ako jeden z mála umelcov zahral aj na posvätnej hore Fuji, ktorá je najvyšším vrchom Japonska.

Ako vyzerá Darrenova príprava na party?

A tu je jeho turné s Underworld:

29. marca v žilinskom Enjoyclube vás na Reaction Control okrem Darrena čaká na dvoch pódiách 10 djs vrátane dvoch dám, predovšetkým ale jedinečná atmosféra, za ktorou sa na túto párty chodí už dlhé roky.

Sledujte náš web a nasledujúce linky, kde môžete vyhrať VIP vstup pre svoju kamošku či kamoša:
https://www.facebook.com/events/500464540067024/
www.fb.com/reactioncontrol

Reaction_control_15

Zdroj: Reaction Control