Rapper Forsa predstavil videoklip k skladbe “Kto nepozná spozná”.

Ide o titulnú skladbu k pripravovanému EP – čku, ktoré pod názvom „EP jedného LP“ vyjde začiatkom roka 2014.

Zvolenský rapper Forsa zverejnil videoklip k svojej novej skladbe s názvom „Kto nepozná spozná“. Režisérom klipu je Štefan Atanasov, natáčali ho v priestoroch rapperovho rodného mesta – vo Zvolene.

Keďže Forsa radšej hudbu tvorí, ako o nej rozpráva,  fanúšikom, ktorí sa chcú o ňom dozvedieť viac, odkázal, že – „stačí počúvať moje texty, sú plné môjho života!”

Videoklip predznačuje nové EP-čko, ktoré vyjde začiatkom roka 2014. Na jeho nahrávanie si Forsa pozval aj niekoľkých hostí. Za mikrofónom sa objavil aj zvolenský MC Anjel, jednu skladbu vyprodukoval aj DJ GoodMood a o scratche sa v dvoch trekoch na featuringu postaral žilinský DJ Sven. V skladbe s názvom Široké ramená hosťujú speváčka Janka Kozáková a producent a gitarista Peťo Dobrík. Nahrávanie prebehlo v renomovanom bansko-bystrickom štúdiu PJ SOUND STUDIO pod drobnohľadom producenta Peťa Dobríka.

Zaujímavosťou nového EP-čka je, že až na jednu basovú linku od producenta Peťa Dobríka a vokálov od speváčky Janky Kozákovej, je celé vyprodukované zo samplov. „Drvivá väčšina samplov pochádza zo starej LP platne Drobnosti majstrov z roku 1973. Takže verím, že ortodoxným hiphoperom, oldschoolerom a milovníkom samplovaných slučiek, brnkne na strunu,“ dodal Forsa.

EP jedneho LP 120x120

Rapper Forsa má na konte jeden oficiálne vydaný CD singel Reč peňazí/Nemám čas s členmi Klubu anonymných, na ktorom sa podieľal aj ako producent.

A ešte prekvapenie pre fanúšikov – nové EP-čko bude k dispozícii zadarmo na stiahnutie z webu! Takže určite sleduj:https://www.facebook.com/pages/Forsa-aka-Hamon/1384915745092906?ref=hl

Zdroj: Andrea Pivarciova