Rancid už v pondelok vo veľkom sále pražskej Lucerny!

V Praze dne 19. července 2012 – V pondìlí 23. července se poprvé v historii představí českému publiku legendární punk rocková kapela Rancid. Skupina, která ovlivnila desítky punkových kapel, letos slaví dvacetileté výročí.

V rámci tìchto oslav Rancid právì dnes vyrážejí na celosvìtové turné. Hned v prvních dnech mají zastávku v Praze ve velkém sále Lucerny a dají tak příležitost tisícùm českých fanouškù, aby poprvé zažili jejich koncert naživo. Kromì nejvìtších hitù jako Time Bomb nebo Ruby Soho zazní i kousky z prozatím posledního alba kapely nazvaného „Let the Dominoes Fall“.

Rancid_by_Rachel_Tejada.jpg

Koncert Rancid je pomyslnou afterparty festivalu Mighty Sounds, který se minulý víkend uskutečnil v Táboře na letišti Čápùv Dvùr. Letošní ročník pořadatelé považují za mimořádnì úspìšný a bezproblémový, sešlo se na nìm opìt přes 10 000 fanouškù, kteří holdují punku, ska, reggae, rock´n´rollu nebo hardcoru.

Ti, kteří přijdou na koncert Rancid s páskou Mighty Sounds 2012 na ruce, si budou moci na místì koupit vstupenku za výhodnìjší cenu 700,- Kč. Bìžnì bude možné na místì koupit vstup za 750,- Kč.

Rancid – 20th anniversary
Support:
Stomper 98
Tower Blocks
Lucerna, velký sál, Praha, 23. července 2012
start: 19:30
Více informací www.mightysounds.cz

RANCID_web.jpg

Zdroj: MIGHTY SOUNDS
Publikoval: Redakcia GREGI.NET