Ramones Night – Mikulášska Ramones párty

V  poradí druhé pokračovanie RAMONES PARTY prebehne v pre skupinu domácom Randal klube 6.12.2013 na Mikuláša.

Show odpália po deviatej hodine neskromne najlepší RAMONES Bratislava so špeciálnymi hosťami – Lump Čupe – rebel z domácej Zóny A;  Šuky – Kapitán komanda Elegans a bývalého Kaktusu plus dvaja majstri bubeníci VAJCO – The Last Days of Jesus a AJO – Dafy and The Rafters.

ra 1

Po koncerte sa párty zmocní klenot medzi DJ-mi, majster vkusu DJ Wrong!!

Partia Bratislavských muzikantov, ktorá sa netají svojim obdivom ku celosvetovo rešpektovaným Ramones sa po občasných stretnutiach v skúšobni, kde si pre svoje potešenie struhli zopár hitov tejto legendy vyprofilovala v aktívny revival band, Ramones Bratislava. Je pravda, že tých Ramones revival kapiel bolo už viac, ale táto má v zostave samé zvučné mená: Za mikrofónom je Jany (ex Kaktus, Pink Panter), gitara je v rukách jeho brata Kuba (tiež ex Kaktus, Pink Panter), na basu hrá Ozi (Princovia a ex Zóna A, Slobodná Európa, Brickfield, Pink Panter, Extip) a bicie búcha Tuleň (Zóna A a ex Slobodná Európa, Ex Tip, O.B.D).

ra 4

Ramones Bratislava sa čoraz častejšie objavuje na rôznych klubových pódiách ako na Slovensku, tak aj v Čechách. Aby bolo jasne, že tato banda robí svoju prácu kvalitne, nahrala kapela pre ukážku 5 songov, ktoré si môžete mimo iných peciek vypočuť nielen na ich živých hraniach, ale aj na ich web stránke https://punktz.sk/ramones/.

Zdroj: Organizátor