Raketovým tempom sa začal predpredaj na koncert Guns N’ Roses!

Organizátori koncertu zverejnili nielen miesto konania premiérového koncertu americkej hardrockovej legendy GUNS N’ ROSES na Slovensku, ale zároveň spustili predpredaj prvých kategórií vstupeniek. Od pondelkového večera do utorkového rána teda za prvých 14hodín predpredaja sa minulo úctyhodných 900 vstupeniek!

Už je jasné kam budú smerovať fanúšikovia Guns N’Roses v piatok 13.júla. Ich prvý koncert na Slovensku odohrá skupina na čele s Axlom Roseom na Letisku Piešťany.

Axl Rose

Organizátor Miroslav Brondoš z agentúry BM Promotion: “Zvažovali sme viaceré alternatívy, ale nakoniec sme sa priklonili k Letisku Piešťany, ktoré dokonale spľňa parametre potrebné na takýto typ open air koncertu, vytvorenie zázemia a celej infraštruktúry, keďže očakávame návštevnosť niekoľko tisíc fanúšikov. Tento priestor nám a hlavne všetkým, ktorí na koncert prídu ponúka dostatočný počet asfaltových parkovacích miest v rámci areálu koncertu a spevnené plochy aj v prípade nepriazne počasia – na ktorú musíme takisto prihliadať“.

Samotný areál bude rozdelený do piatich sektorov, 3 sektory na státie s označením VIP státie, státie a zadné státie a 3 sektory VIP sedenia s postavenými veľkokapacitnými tribúnami a na „open air“ pomery luxusným zázemím. Najlacnejšia vstupenka na tzv. zadné státie sa predáva v cene 20,-€, státie je v cene 39,-€, a VIP státie najbližšie k pódiu v cene 59,-€.

Guns N Roses

V ponuke je v akciovej cene 60,-€ aj spoločná trojdňová vstupenka do sektoru „státie“ na festival Topfest, ktorá zároveň platí aj na koncert Guns N‘ Roses pod značkou Topfest PLUS takisto do sektoru „státie“. Teda každý fanúšik, ktorý si zakúpi, alebo už zakúpil dvojdňovú permanentku na festival Topfest takto ušetrí až 19,-€ !


„Teší a zaväzuje nás obrovský záujem o vstupenky, preto upresňujem, že všetky vstupenky na státie sú v predpredaji od pondelka 27.februára, v pondelok 5.marca spustíme aj predpredaj na VIP tribúny s označením VIP gold a VIP platinum s vyšším ponúkaným komfortom…Tribúna VIP sponzori je určená výhradne pre našich partnerov“ dodal Miroslav Brondoš.

Koncert skupiny Guns N’ Roses prinášajú 13.júla na Slovensko agentúry BM Promotion a DUNA.

Zdroj: Agentúra DUNA
Publikoval: Redakcia GREGI.NET