Radůza venuje fanúšikom milostný duet s Janem Budařem zadarmo na Supraphonline!

Prvá dáma českého pesničkárstva Radůza sa po pol roku od vydania úspešného, zlatou platňou oceneného albumu „GAIA“, rozhodla dať fanúšikom darček v podobe milostného duetu so spevákom a hercom Janem Budařem.

Singel „KAPITÁN SRDCE“ si môžu exkluzívne a zadarmo stiahnuť tu.

Je to vôbec prvý milostný duet, ktorý som v živote napísala, prekvapuje úspešná speváčka. Pieseň s názvom Kapitán Srdce“ rozpráva o vzájomnom magnetizme mužského a ženského pokolenia, ktorý k sebe pritiahne tie správne protiklady, nech sú od seba akokoľvek vzdialené.

Raduza_Zlata-deska

Hudbu k duetu zložil gitarista a producent Josef Štěpánek, ktorý je súčasne i aranžérom celého albumu. Novinka „Kapitán Srdce“, album „GAIA“, ale i piesne z predošlých albumov predstaví Radůza už v nasledujúcich dňoch v rámci jesenného turné so svojou kapelou (zoznam koncertov nájdete na stránke www.raduza.cz).

Radůza odkazuje fanúšikom:

„Súdiac podľa množstva príspevkov na mojich webových a facebookových stránkach v posledných mesiacoch by sa mohlo zdať, že som za uplynulý polrok utrpela niekoľko záchvatov akútneho zimného spánku. No opak je pravdou. Napadol ma totiž zákerný vírus adrenalínovej intelektuálnej tvorby (po latinsky grafomania adrenalis intelektualis acuta), ktorý razantne premenil môj spisovateľský potenciál až do úplného ne-potenciálu. Nútil ma v nepravidelných, ale o to silnejších intervaloch písať, písať, písať a moja úbohá myseľ pod tlakom tejto záľudnej sily chrlila jeden opus za druhým. Hanbím sa a zároveň sa zo srdca ospravedlňujem, že som popri tom zanedbala pridávanie príspevkov na Internet a kontakt s vami.

Opäť sa potvrdilo to, čo viem už dávno. Akonáhle sa mi zdá, že mám málo práce, ihneď si nejakú nájdem. Práve preto som oslovila divadlo Lampion v Kladne so zámerom napísať pre nich rozprávku pôvodného znenia. A tak sme si tľapli. Nepopieram, veľmi ma to bavilo a rovnako sa teším aj na premiéru. Bude síce až budúci rok, ale do tej doby aspoň ešte trochu vyšperkujem rýmy (pretože je to písané vo veršoch, spolu so spevom i tancom) a zbavím sa nádchy, ktorú som síce dostala ešte začiatkom augusta, no odvtedy nie a nie sa jej zbaviť.

Napadlo mi, že by som vám ako ospravedlnenie za pridlhú odmlku mohla ponúknuť malý darček. Prv, než som do spomínaného zimného „módu“ upadla, sme nahrali album. Piesní ale bolo o čosi viac, a podaktoré z nich sa na album nedostali. Už vtedy sa u mňa začali prejavovať príznaky napadnutia vírusom grafomania adrenalis intelektualis acuta – skrátene GAIA (podobnosť s názvom nášho albumu je čisto náhodná). A už zas! Vírus jeden zákerný! Stále len píšem a píšem a ešte som vám ani nenapísala, čo je to za pekný darček.

Ako už isto tušíte, jedná sa o pesničku. Prvý milostný duet, ktorý som v živote nahrala. Spolu s Jendou Budařem sme naspievali pesničku Kapitán Srdce, ktorá do vašich uší pripláva už čoskoro a možno pomôže bojovať s nepríjemnými a otravnými vírusmi aj vám.“

Vaša Radůza

ALBUM GAIA VYŠIEL V MARCI 2014 VO VYDAVATEĽSTVE RADŮZA RECORDS V SPOLUPRÁCI SO ZNAČKOU TRANZISTOR A VYDAVATEĽSTVOM SUPRAPHON. TO ZODPOVEDÁ AJ ZA JEHO FYZICKÚ A DIGITÁLNU DISTRIBÚCIU.

singl_KapitanSrdce_RADUZA

Zdroj: Supraphon, a.s.