Radio_FM Nudance párty: Shockone vystúpi v sobotu v Majestic Music clube!

Z austrálskeho mesta Perth pochádza jeden z headlinerov blížiacej sa dvojstage party, kde vystúpia aj takí velikáni ako TC z UK, Counterstrike z Juhoafrickej republiky, Cooh z Bulharska a viac ako desať dalších djov.

Karl Thomas je kvelý producent a dj s príznačným menom SHOCKONE, pretože jeho tanečné tracky šokujú a následne maximálne nabijú energiou. Je skúsený producent a remixér drum and bassu ako aj dubstepu za čo hovoria hity Polygon, Crucify Me, Relapse, Adachigahara’s Theme alebo True Believer. Pre rok 2012 pripravuje nový tanečný album, z ktorého odohrá niektoré tracky už na marcovej akcii.

Shockone

Shockone vystuúpi 10teho marca na akcii Radio_FM Nudance v MMC. Predpredaj lístkov na akciu prebieha v sieti ticketart.sk, na viacerých predajných miestach po celom Slovensku ako aj v MMC Caffe, na Karpatskej ulici 2. Viac info dostanete na tickets@nudance.sk

Shockone pochádza z Perthu, epicentra austrálskeho drum and bassu a rýchlo sa stáva jedným z najväčších talentov D & B. V roku 2009 vyšiel jeho release The Shockone EP, na ktorom vydal aj track Polygon, ktorý sa umiestňoval na najvyšších priečkach chartov. Takisto bol nasadený do rotácii v austrálskom rádiu Triple J, na Radio 1 ho Annie Mac zaradila ako Najlepší vychádzajúci drum and bassový track.

Každý jeden z troch trackov z jeho EP sa dostal do top 3 v drum and bassových chartoch a ‚Adachigahara’s Theme‘ sa držala na prvej priečke dubstepového chartu vyše mesiaca. Po jeho EP-čku nasledovali remixy Brookes Brothers – ‚Crackdown‘, vydaný na LP ‚Acts of madmen spoločnosti Viper recordings, ktorý bol označný ako album týždňa vo vysielaní Zane-a Lowe-a na okruhu Radio 1 stanice BBC. Vysoké rotácie zaznamenali aj tracky, na ktorých spolupracoval s Phetsta, ‚The Sun 2009‘ and ‚Cyclones‘.

V roku 2009 bol na Perth Dance music Awards ocenený za Najlepší track roka, tretíkrát po sebe, so songom Polygon, zvíťazil aj ak Najlepší DnB DJ a Najlepší producent Breakbeatu druhýkrát v rade. Rok 2012 bude pre ShockOne skvelý, nakoľko sa chystá vydať album, na ktorom práve pracuje.

Diskografia
Dropping Science / Silverscreen [SHA004]
It’s On / Further Away From Me [SHA007]
Let Me Go / Frank [INCITE003]
The Riddler / We Be Droppin This [FQY030]
Don’t You Know / Shock Resistance [VPR009]
Way You Move [VPR012]
The Calling / Follow You [VPR013]
Cyclones [TECH052]
Further Away From Me (Logistics RMX) [SGN009]
The Sun / Cyclones (12″) Technique Recordings 2008
The Shock One EP (EP) Viper Recordings 2009
The Sun 2009 / Stage Diver (12″) Technique Recordings 2009
The Re-fix E.P. Viper rec. 2010
ShockOne* Feat. Phetsta – Crucify Me (Drum And Bass Mix / Dubstep Mix) Viper rec. 2011

Remixy
Acts Of Mad Men Pt. 4 Crackdown (Shock One Remix) Viper Recordings 2009
Blow (Original Mix & Shock One Remix) (12″) Have-A-Break Recordings 2009
Fallin (Matrix And Futurebound Remix / Shock One Remix) (12″, Promo, W/Lbl) Fallin (Shock One Remix) Viper Recordings 2009
Fast Lane (Shock One Remix) / Regrets (12″) Fast Lane (Shock One Remix Sudden Def Recordings 2009
Netsky – I refuse Shockone remix (12″) Spearhead recordings