Radio_FM Nudance párty: Counterstrike (JAR) vystúpi v sobotu v Bratislave!

Unikátna a najväčšia dvojstageová párty  Radio_FM Nudance prinesie aj Juhoafrického producenta tvrdých a temných lámaných beatov dnb, drumstep a dubstep.

Counterstrike zohral významnú úlohu pri zviditeľnení Južnej Afriky na mape svetového drum and bassu. Justin Scholtemeyer AKA Animal Chin a Eaton Crous AKA 500 Mills sú aktívnymi djmi už od skorých 90`tych rokov. Vystupovali po celej Južnej Afrike, v Anglicku, Nemecku, Nórsku, Poľsku, Belgicku, Holandsku, Rakúsku, alebo Švédsku.

Tracky vydávajú na labeloch Algorythm, Moving Shadow, Hollowpoint, Rottun, Genosha, PRSPCT, Barcode, Human, Freak … Rozhovor s Justinom si môžete prečítať v časopise Wave a čoskoro aj na webových stránkach.

Event kde Counterstrike vystúpi na facebooku https://www.facebook.com/events/261102817278271
Counterstrike facebook fanpage https://www.facebook.com/CounterstrikeDNB

BIOGRAFIA

Ako duo, pod hlavičkou projektu Counterstrike, produkujú Justin a Eaton od roku 1998. „Pracujeme spolu, pretože máme obaja radi rovnaký zvuk…nezáleží či urobíme track spolu alebo oddelene, stále znie ako Counterstrike”. “Mám diplom po ukončení trojročného štúdia zvukového technika (zvukár), takže som zodpovedný za výsledný zvuk všetkých nahrávok Counterstrike”, dodáva Justin.

Counterstrike

Tracky “Pressure/Questions” bol ich prvý releas, ktorý uzrel svetlo sveta na vinyle. Umožnilo to vydavateľstvo Allied Recordings. Práve táto platňa bola odrazovým mostíkom, vďaka ktorému vydala juhoafrická dvojka doteraz už vyše 20 úspešných 12″ na prestížnych značkách ako Moving Shadow, Outbreak, Trickdisc, Cell, Dynamic Recordings, Core productions, Invader, Leet Recordings. Zvýšený záujem o produkciu Counterstrike viedol k vzniku ich vlastného vydavateľstva Algorythm recordings (www.algorythmrecordings.com), z ktorého prvé lastovičky boli mixované CD Biogenesis, nasledované Wardance EP, ktorého produkciu zastrešuje Moving Shadow a platňa nesúca tracky Killswitch/Enemy (k tracku Killswitch bol natočený aj podarený videoklip, ktorý uverejníme na dnb.sk už čoskoro). O svetovú distribúciu Algorythm Recordings sa stará Nu-Urban Distribution.

Vo svojej krajine sú CS známi aj organizovaním dnes už kultových akcií Homegrown, na ktorých sa predstavili už takmer všetky významné mená svetového drum and bassu.

Nudance

Zdroj: Nudance
Publikoval: Redakcia GREGI.NET